Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'a Mauro Icardi müjdesi! İtalyanlar yazdı: Prensip anlaşmasına varıldı! - Son dakika Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray, geçtiğimiz sezon sergilediği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Mauro Icardi'yi yeniden kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.

        2

        Arjantinli golcü için kulübü PSG ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılıların, yıldız futbolcuyla ise presnipte anlaştığı iddia edildi.

        3

        İtalyan basınından Sky Sport; 30 yaşındaki futbolcunun sezon başına bonuslar hariç 7 milyon eurodan 4 yıllık kontrat istediğini ve Galatasaray'ın da bu talebi kabul ettiğini yazdı.

        4

        Icardi'yi kadrosuna katmak isteyen İtalyan kulüplerinin ise bu gelişme sonrası transferden vazgeçtikleri ifade edildi.

        5

        80 MİLYON EUROYU REDDETTİ

        Calcicomercato ise Icardi'nin Suudi Arabistan'dan 3 yıl için 80 milyon euroluk bir teklif aldığını yazdı. Ancak Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, Suudi Arabistan'da yaşamak istemediği için bu teklif reddedildi.

        6

        Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen yıldız futbolcunun bu gelişme sonrası Galatasaray'a geri dönme olasılığı bir hayli arttı.

        10

        "Icardi ile hep konuştuk. Giderken de konuştuk. Zaten bir kulübün oyuncusu, direkt kendi kararını verecek bir oyuncu değil. Ailesi var, ortamı var, birçok şey var. Vedalaşmadım, gelecek, başlayacak, ne zaman başlayacak üzerinden espriler yaptık. O da buradan ayrılmadı. Sosyal medya üzerinden buradan ayrılmadığını görüyoruz. Bu da bizim için sevindirici."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ