Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Magazin KIZILCIK ŞERBETİ 72. BÖLÜM CANLI İZLE || Show TV ile Kızılcık Şerbeti yeni bölüm full izle HD, kesintisiz, tek parça
        1

        Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti, 18 Ekim Cuma akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Ceren Karakoç, Ahmet Mümtaz Taylan, Feyza Civelek gibi isimleri bir araya getiren Kızılcık Şerbeti 72. bölüm izle ekranı araştırılıyor. Yeni bölümde Nursema’yı evden uzaklaştırmayı kafasına koyan Görkem, ince planlarını yavaş yavaş hayata geçirecektir. İşte, Show TV ile Kızılcık Şerbeti yeni bölüm izle full HD, kesintisiz, tek parça…

        2

        KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM İZLE

        Show TV ekranlarının sevilen dizisi Siyah Kalp 72. bölümü ile 18 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de izleyicisi ile buluşuyor.

        Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği dizinin yeni bölümünü aşağıdaki link aracılığıyla izleyebilirsiniz.

        KIZILCIK ŞERBETİ 72. BÖLÜM İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        KIZILCIK ŞERBETİ'NİN 72. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

        Kızılcık Şerbeti'nin 72. Bölümünde; Cemal’in, Kıvılcım’a olan takıntısı, onu birlikte olmaya razı etme çabası katlanarak büyüyordur.