Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Özel İçerikler Esin Övet Bu insanlar çıldırmış
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Tarih 18-02-2016'yı gösterdiği zaman bu köşede; "Bir kadın gelip Sibel Bilgiç’e 'Hülya Avşar ne zaman gelecek?' diye sordu. Bir adam Polat Yağcı’nın eline telefon tutuşturmaya çalışıyordu. Nedeni de taziyeleri kabul eden Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur’la fotoğraf çektirmek istemesi. Hatta birkaç kişi Gurur’la selfie yapmaya çalışıyordu. Ciddi bir selfie yarışı vardı. Birkaç yaşını başını almış kadın ellerindeki cep telefonlarıyla görüntü alıyorlardı. Hatta video çekiyordu. Gelen çiçekleri dahi çekiyorlardı. Hatta kocaman üç adam ellerinde telefonla Oktay Kaynarca’yı görüntülemeye uğraşıyordu. Hatta bir kadın küçücük çocuğunu ünlülerle fotoğraf çektirmek için itiyordu" diye başlayıp upuzun bir yazı yazdım.

        O gün Oya Oydağan'ı sonsuz yolculuğuna uğurladığımız gündü camii ve Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaydık. Daha selfie çılgınlığı yeni çıldırma noktasına gelmiş hepimiz şaşkındık. Ve uzun ve detaylı bir yazı yazmıştım.

        Bakın yazının linkini buraya bırakıyorum. Merak edenlere;

        Sonra yine bu köşede tarihler bu kez 05-10-2019'u gösterdiğinde; "Bu konuyla ilgili yazıp çiziyoruz ama gram ilerleme yok. İnsanımız günden güne daha da densizleşiyor, çirkinleşiyor. Daha da pisleşiyor. Cenazede ünlü birini görünce hemen selfie yarışı başlıyor. Ancak bir de cenazeleri dizi izler gibi izlemeye geliyorlar" diye başlayan bir yazı yazmışım. O gün de Tarık Ünlüoğlu'nu sonsuz yolculuğuna uğurluyorduk. Bakın olay daha da delirmiş. Buyurun yazının linki burada. Merak edenlere;

        ***

        Ve iki gün önce

        Bu kez tarihlerden 18 Ağustos 2024..

        Önce Aydemir Akbaş’ın kardeşi Erdinç Akbaş isyan etti, "Cenazem rezil oldu!!! Ayıptır yahu. Düğün yeri, düğün dernek değil burası" diye haykırdı.

        Ardından Şafak Sezer, "Hayatımda böyle rezillik görmedim. Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi. Para isteyen mi dersin. İş isteyen mi!!! Dua edemedik, hiçbir şey yapamadık. Tabutun etrafını garip kıyafetli Tiktok'çu çocuklar sarmış garip hareketler yapıyorlar. İnsan biraz saygı duyar" diye isyan etti.

        Ve insanlık daha da çıldırmış gibi cenazelerde şov yapıyor!!!

        Düşünün İbrahim Tatlıses, 40 yıllık dostunun arkasından yas tutup, dua edecek, tabutun başında haykıracak acısını yaşayacak. İzin vermiyorlar. Bu durum yüzünden uzaklaşmak zorunda kalıyor.

        Millet acısını yaşayamıyor yahu bu densiz deliler yüzünden!!! Sonra da bu densiz tipler kalkıp "Bilmem kimin çocuğu ölmüş sahneye çıkıyor, bilmem kimin bilmem kimi ölmüş fotoğraf paylaşıyor" diye naralar atıyor.

        Hadi ordan!!!

        Bi gidiniz Allah aşkına hayatımızdan. Biraz edep yahu, biraz saygı. Biraz yol, yordam bilin artık bu neyin densizliği. Yeter!!!

        ***

        Madem konu açıldı

        Şimdi bazı densizler Safiye Soyman'a saydırıyor. Neymiş; oğlu vefat etmiş, 20 gün sonra sahneye çıkmış.

        Sana ne, kime ne!!!

        Arkadaş kimi acısını 20 gün yaşar, kimi 40 gün. Seni ne ilgilendiriyor Allah aşkına. Sen acını nasıl yaşıyorsan yaşa, başkasının yaşama şekline neden karışıyorsun e be densiz!!!

        Sen neden kul ve Allah arasına giriyorsun e be saygısız. Karışmayın insanların kararlarına, acısını yaşama şekline. Madem o kadar biliyorsun buna da karışmaman gerektiğini de biliyorsun. Gerçekten yeter artık bitmediniz, yok olmadınız. Yeter gerçekten yeter!!!

        ***

        Son günlerde garip şeyler mi oluyor bana mı öyle geliyor

        Gerçekten her gün garip bir haber duymaya başladık.

        -Daha lig yeni başladı futbol terörü, şiddeti yine başrolde... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yerlerde. Olacak iş değil, akıl tutulması bir görüntü... Bu durumun kimseye faydası yok kimseye...

        -Mecliste şiddet başrolde. Aman Allah'ım yumruklar havada uçuşuyor. Henüz Meclis kapalı ve açıldığı zaman düşünemiyorum. Daha önümüzde uzun bir kış var. Allah yar ve yardımcımız olsun... Yani gerçekten bu durumun kimseye faydası yok, kimseye...

        -Ah ki ne ah... Sokaklarda hayvan şiddeti... Görüntüler korkunç, bu olayın sonu nereye varacak belli değil. Önümüzdeki günler beni her geçen gün germeye başladı. Önümüzde uzun bir kış var Allah yar ve yardımcımız olsun. Ah ki ne ah bu durumun kimseye faydası yok kimseye...

        -Reha Muhtar düşüyor beyin kanaması geçiriyor. Deniz Uğur oğlu Rüzgar'ı arıyor. Rüzgar'ı Nilüfer alıkoyuyor. Ve baba yoğun bakımda, anneye teslim etmiyor. Avukat Feyza Altun, Nilüfer hakkında, "Çocuk kaçırmadan suç duyurusundan bulunmaya gidiyoruz" diye sosyal medyadan duyuruyor. Ah ki ne ah... Şaka gibi günlerden geçiyoruz. Neler oluyor gerçekten neler!!! Bunların kimseye faydası yok kimseye. O çocuklara olan oluyor ah ki ne ah!!!

        ***

        Dilangiller yine başrolde

        Ve sonunda olan oldu. Dilan Polat serbest kaldı.

        İnanın söyleyecek, kuracak çok cümlem var ama işte şimdi yazamıyorum... Ama bu durum hiç hoş değil, hiç.

        Ve maşallah görüntüleri her yerde... Nereyi açsam karşıma çıkıyor...

        Oysa ki, memlekette daha çok daha önemli konular va kadınlar yine başrolde. Yazık!!!

        Tek korkum bu olayın sonunda bu tiplerin memlekette kahraman olması. Ki olmaz diye bir şey yok malum. Bu ülkede asla rezil olamıyorsun keza!!!