Habertürk
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açıklamalarından satır başları:

İstanbul'un sosyal demokratları, milliyetçi demokratları, Kürt demokratları bütün demokratları bir araya gelecek İstanbul'u kazanacak dedik. İşte biz bunu başardık, hepsine minnettarız. Hepsinin arkasındayız. Aramızda Adana İttifakı'nın mimarı Zeydan Karalar var.

"İSTANBUL İTTİFAKI'NIN DA SAHİBİ BENİM, MESULÜ BENİM, NE HESAP SORACAKSAN BENDEN SORACAKSIN"

Bursa, Mersin İttifakı'nın mimarı burada. Vahap Seçer var. Eskişehir'i Eskişehir İttifakı ile kazanan başkanımız, Tekirdağ, Aydın'ı kazanan başkanlarımız var. Biz tüm kentlerde kimseyi ayırmadan seçim kazanırken listemizde geçmişte başka siyasi partilerde bulunan çok sayıda isim yer aldı. Şimdi o isimlerden dolayı kimse belediye başkanlarını mesul tutmaya kalkmasın. Tayyip Bey, Türkiye İttifakı'nın da İstanbul İttifakı'nın da sahibi benim, mesulü benim, ne hesap soracaksan benden soracaksın.

Şu anda Şişli'de bizi izleyen onbinlere izleyenlere selam yolluyoruz. Hep birlikte haykırıyoruz Emrah Şahan yalnız değildir. Yarın sabah saat 11.00'de Beylikdüzü Belediyesi'nde olacağız. Murat Çalık Başkanın yol arkadaşlarını selamlayacak, onlara hitap edecek ve haykıracağız; Murat Çalık yalnız değildir.

"HAKSIZ, HUKUKSUZ TALİMATLARLA KARŞI KARŞIYAYIZ"

Buradan Beşiktaş Belediye Başkanımız Rıza Akpolat, Esenyurt Belediye Başkanımız Ahmet Özer, Beykoz Belediye Başkanımız Alaattin Köseler'i saygıyla selamlıyor onlara sesleniyoruz; sizi seviyoruz sonuna kadar yanınızdayız, arkanızdayız. Bugün İstanbul'da yıllar önce bu İstanbul'un oyunu almış, desteğini almış, bu İstanbul'a hizmet etmiş ama artık seçim kazanamayacağını görmüş bir kişinin hezeyanlarıyla ve verdiği haksız, hukuksuz talimatlarla karşı karşıyayız.

"NAMUSLU BİR EVLATTAN NE HIRSIZ, NE YOLSUZ, NE TERÖRİST ÇIKAR"

İstanbul'da yoksulu aşevinde doyuran, düşük gelirliyi kent lokantalarında ağırlayan, yenidoğan bebeği 'hoşgeldin bebek' diye karşılayan, yoksul anneyi annekartla kucaklayan Ekrem Başkanımıza karşı hazımsızlar. Büyük bir bir kumpas kurdular ama buradan herkes bilsin ki, Ekrem Başkan ne yolsuzluğa bulaşır ne de terörle ilgisi olur. Tayyip Erdoğan sıkışınca FETÖ'cülere kendi genelkurmay başkanını terörist ilan ettirmiş, yıllar sonra da milli ordumuza 'kumpas kurdular' demiş biridir. Tayyip Erdoğan dedi diye Ekrem İmamoğlu gibi vatanını, milletini seven, yoksulu kendi evladından ayrı görmeyen, şefkatli, çalışkan, namuslu bir evlattan ne hırsız, ne yolsuz, ne terörist çıkar.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ