Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya'da denetim yapan jandarma ekipleri, trafik güvenliği ve orman yangınları konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik, asayiş ve motor timleri, Poyrazlar Gölü Tabiat Parkı'nda trafik güvenliğinin artırılması ve orman yangınları için bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışması yaptı.

        "Ekrana değil, yola dikkat" parolasıyla trafik kazalarının azaltılması için sürücülerden daha duyarlı olup hız limitlerine uymalarını, emniyet kemeri takmalarını, hatalı şerit değiştirmemelerini, alkollü araç kullanmamalarını isteyen ekipler, kural ihlali yapanların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi gerektiğini kaydetti.

        Piknik için mesire alanına gelenleri ormanlık alandaki taş mangallar içinde ateş yakmaları ve alevlerin söndüğünden emin olmadan alandan ayrılmamaları konusunda uyaran ekipler, yangına sebebiyet verebilecek plastik, cam ve izmarit gibi malzemelerin atılmamasını istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler