'Sandık Kokusu' 43'üncü bölümüyle ekranlara geldi
SHOW TV'nin sevilen dizisi 'Sandık Kokusu', dün akşam yayınlanan heyecan dolu 43'üncü bölümüyle izleyenlerin beğenisini kazandı
ABONE OLSHOW TV'de ekrana gelen, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği 'Sandık Kokusu', dün akşam yayınlanan heyecan dolu 43'üncü bölümüyle izleyenlerin beğenisini kazandı. #SandıkKokusu etiketiyle TT listesinde yer alan dizinin bölümü izleyicilerden ilgi görürken Bora’nın annesi Nazan Bozbeyli’nin Karsu’yla tanışması bölüme damgasını vurdu.
Dizinin 43'üncü bölümü Bora’nın Karsu’ya sürpriz evlilik teklifiyle başladı. Karsu, sevinçle kabul etti ve sevdiği adamla evlenmenin mutluluğunu doyasıya yaşadı. Henüz ilişkilerini bile duyurmayan Karsu, evlilik meselesini çocuklara en olur yerden açıklamak için Bora’dan zaman istedi. Bora anlayışlı bir şekilde Karsu’ya destek verdi.
Bora ve Karsu evlendi;
Bu sırada aralarında soğuk rüzgarlar esen Kıvanç ve Irmak’ın ne yapacağı merak konusu olurken Kıvanç, gerçekleri Irmak’tan duymak istedi ve hamile olup olmadığını sordu. Hamile olduğunu itiraf eden Irmak, bu bebeği istediğini, yalnız başına sorumluluğu alabileceğini söyledi. Kıvanç, hamilelik haberini sonradan öğrenmenin öfkesini yaşarken evlenmek istediğini söyledi. Irmak, Kıvanç’ın onu geçmişiyle yargılamasından ve evlenmeyi bebek için istemesinden dolayı öfkelendi ve teklifi kabul etmedi.
Irmak ve Kıvanç arasında soğuk rüzgarlar esti;
Gülnaz, Filiz’i evine davet etti ve Filiz gönülsüz de olsa gitti. İkili sohbet ettiği sırada Hasan’ın keyifsizliğinden laf açıldı ve Gülnaz yeni açılan kebapçıdan bahsetti. Filiz’in de merakı sonucu ikili kebapçıya tadıma gitti. Kebapçının sahibinin Filiz’e asılması Gülnaz’ı bir hayli sinirlendirdi. Gülnaz’ın durumu Hasan’a anlatmasıyla Hasan’ın kebapçıyı basması bir oldu. Adamı tartaklayarak tehdit eden Hasan, karısından uzak durmasını söyledi. Rakibinin bu harekete karşılık olarak Hasan’ın kebapçısını şikayet edip zabıta göndermesi Hasan’ı daha da çok sinirlendirdi. Rakibi, Hasan’dan son ihtarını alınca kime bulaştığını anladı ve ortadan yok oldu.
Hasan, Filiz için kebapçıyı bastı;