Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sevgi Yalçıner vahşice öldürüldü! Kardeşleri tutuklandı | Son dakika haberler | Son dakika haberleri

        Kırıkkale'de kan donduran olay, Çelebi ilçesine bağlı Karaağıl köyünde yaşandı.

        ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

        25 Eylül'de evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Sevgi Gülden Yalçıner (47) için jandarma ve AFAD ekipleri çalışma başlattı.

        KARDEŞLERİ VE SEVGİLİSİ TUTUKLANDI

        DHA'da yer alan habere göre olayın cinayet olabileceği ihtimali üzerine jandarma tarafından başlatılan soruşturmada gözaltına alınan 12 şüpheliden Yalçıner'in kardeşleri Ş.G. ve Y.G., kadının komşuları D.G. ve K.U. ile sevgilisi B.U. tutuklandı.

        KIZILIRMAK'TA CESEDİ BULUNDU

        Yapılan arama çalışmaları sonucunda Yalçıner'in 19 gün sonra Kızılırmak'ın Çeşnigir Köprüsü mevkiinde cesedi bulundu. Yalçıner'in cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

        KARDEŞLERİYLE ALACAK-VERECEK DAVASI VAR

        Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada Yalçıner'in, kardeşleriyle alacak verecek anlaşmazlığı yüzünden mahkemelik olduğu ve davanın son aşamaya geldiği öğrenildi.

        TEL İLE KALDIRIM TAŞINA BAĞLAMIŞLAR

        Evli olan ve eşinden ayrı yaşayan Yalçıner’in tabanca ile vurularak öldürüldükten sonra cesedinin tel ile kaldırım taşlarına bağlanıp, ırmağı atıldığı belirlendi.

        Cesedi 7 metre derinlikte bulunan Yalçıner, otopsi işlemlerinin ardından Kırşehir'de toprağa verilecek.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ