Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı yine Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. 2010-2011 sezonunda aynı başarıyı elde etmişlerdi. 2011 Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda final oynayarak bir başka büyük başarıya da imza atan Vakıfbank, bizdeki adıyla spor tarihimizin en başarılı müessese takımıdır. Vakıfbank'ın spora verdiği destek ve sponsorluklar başka bir şeydir, 'Vakıfbank Spor Kulübü' bambaşka bir şey.

        Vakıfbank ve Halk Bankası umarım diğer banka ve kamu kuruluşlarına; Enka, Anadolu Efes ve Eczacıbaşı da diğer özel şirketlere spor ile kurulacak doğru ilişki yöntemini gösterebilmiştir. Spor kulübü kurarak, Türk sporuna maddi destekten çok daha önemli ve işlevsel faydalar üreten tüm markalara Vakıfbank özelinde sonsuz teşekkürler.

        Federasyona göre MHK

        Her kulüp, her taraftar, her medya mensubu ardı ardına gelen hakem hatalarından dolayı isyanda. Oysa bu; federasyon başkanının yapacakları, geçmişte yaptıklarından belliydi. MHK'yı da kendine benzetti sonunda. Hakemine alenen tüküren adama gereken cezayı veremeyeceksin, kurulların eyyam yapacak ve kulüpler, taraftarlar ve medya kendi rengine göre bu kararları yorumlayacak sonra adamların kimyası bozulup, türlü hatalar yapınca topyekun saldıracaksın. Sonuçta her topluluk hak ettiği şekilde yönetilir. Bu federasyon, bu MHK ve bu hakemler az bile bu 'futbol ailesine'. Allah müstahakkınızı vermiş, zaten çalgı çengi istediğinizde bu federasyon, alıştığınız bu sistem değil miydi?

        Hakeme taciz

        Aziz Yıldırım, Bursaspor maçının devre arasında Türkiye'de bir kulüp başkanı veya teknik direktörünün asal görevlerinden birinin gereğini yapmış. Kendi takımının menfaatleri (!) doğrultusunda hakemleri taciz ve tehdit etmiş.

        Bu kadar suçun işlendiği ve cezasız kaldığı bir ortamda hakeme taciz de hakem hatalarının taciz gibi olması da vaka-ı adiyeden sayılır. Bırakın taciz etsinler birbirlerini, yakışanı yapıyorlar, geçmişte de yaptılar gelecekte de yapacaklar. Matah adamlar olsalardı zaten Türk futbolu ve kulüpler bu halde olmazdı.

        Diğer Yazılar