Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Yaşam ATA AÖF bütünleme sınav soruları ve cevap anahtarı kitapçığı yayınlandı mı? ATA AÖF bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
        1

        ATA AÖF bütünleme sınav sonuçları sorgulanıyor. ATA AÖF bütünleme sınavı 6-7 Temmuz’da gerçekleşti. Erzurum Atatürk Üniversitesi'ne bağlı Açıköğretim Fakültesi'nin vize sınavlarına katılan adaylar, bütünleme sınavlarının sona ermesinin ardından arama motorlarında 'ATA AÖF soru ve cevapları 2024, ATA AÖF bütünleme sınavları soru kitapçığı ve cevap anahtarı PDF indir' sorgulamaları yapılıyor. İşte ATA AÖF bütünleme sınav soruları ve cevap anahtarı kitapçığı hakkında detaylar

        2

        ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAV SORU VE CEVAPLARI PDF TAMAMI YAYINLANDI MI?

        ATA AÖF soruları ve cevapları yayınlandı. Sınav sorularına ÖYS'den (Öğrenme Yönetim Sistemi) 10 Temmuz 2024 Çarşamba Günü saat 12.00'a kadar itiraz edebilirsiniz.

        ATA AÖF HARF NOTU

        AA 4,00

        BA 3,50

        BB 3,00

        CB 2,50

        CC 2,00

        DC 1,50

        DD 1,00

        FF 0,00

        M Muaf

        G Geçer

        Z Devamsız

        FF notu, ilgili dersten başarısız olan öğrencilere verilir.

        3

        ATA AÖF DERS GEÇME NOTU KAÇ?

        Kısmen veya tamamen sınıf geçme ve/veya yıllık sistem uygulanan birimler hariç olmak üzere, başarı baraj notu 4,00 üzerinden 2,00'dır. En son hesaplanan AGNO'su ile bir önceki AGNO'su başarı baraj notunun altında olan öğrenci başarısız duruma düşer.