Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Cristiano Ronaldo için flaş iddia: Real Madrid'e dönüyor! - Futbol Haberleri
        1

        2022 Dünya Kupası'nın ardından Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, yeni takımda kazandığı yıllık 200 milyon euro ile gündem olmuştu.

        2

        Ancak Portekizli yıldız Al Nassr kariyerine kötü bir başlangıç yaptı. Ronaldo'nun takımı yerel kupalardan elenirken, ligde de liderlği Al Ittihad'a kaptırdı.

        3

        Arap basınında eleştirilerin hedefi haline gelen 38 yaşındaki golcünün Al Nassr macerasının uzun sürmeyeceği öne sürüldü.

        4

        İspanyol basınından El Nacional'in haberine göre, Cristiano Ronaldo, Al Nassr ile sözleşmesi sona erdikten sonra futbolculuk kariyerini noktalayacak.

        5

        Portekizli yıldızın futbolculuk sonrası kariyer planı da hazır... Ronaldo'nun, efsaneleştiği Real Madrid'e yönetici olarak geri döneceği iddia edildi.

        6

        İspanyol devinin başkanı Florentino Perez'in, Cristiano Ronaldo'ya kulüpte yönetici olarak görev alması için yeşil ışık yaktığı belirtildi.

        10

        Georgina Rodriguez, bu söylentilere Instagram'da paylaştığı bir şarkıyla karşılık verirken iddiaları yalanladı.

        11

        Rodriguez, medyada çıkan haberler karşısında sessizliğini bozdu ve bir Instagram gönderisinde şunları söyledi: "Söylentiyi kıskananlar uydurur, dedikodu yayarlar ve aptallar da buna inanır."

        12

        Bir başka yalanlama da Cristiano Ronaldo'dan geldi.

        13

        Cristiano Ronaldo, 580 milyon takipçili Instagram hesabında Georgina Rodriguez ile dudak dudağa çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

        14

        Böylece Portekizli yıldız, ayrılık iddialarına da nokta koymuş oldu.

        15

        Cristiano Ronaldo'nun Georgina Rodriguez'in çok alışveriş yapmasından rahatsız olduğu öne sürülmüştü. Ancak bu iddialar söylentilerde kaldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ