Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Gündem CUMA MESAJLARI: Anlamlı, yazılı, yeni, resimli, uzun, kısa, dualı, resimli Hayırlı Cumalar sözleri 25 Ekim 2024
        1

        Cuma günü, Müslümanlar için büyük bir dini ve toplumsal öneme sahiptir. İslam inancında, haftanın en kutsal günü olarak kabul edilir. Kur'an-ı Kerim'de, Cuma suresinde bu günün önemi vurgulanmış ve Müslümanların cuma namazı için camilere gitmesi, ibadet ve dua etmeleri emredilmiştir. Bu özel günde sevdiklerinize mesaj atabileceğiniz en güzel Cuma mesajlarını derledik. İşte, 25 Ekim 'Hayırlı Cumalar' mesajları...

        2

        HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI

        Hayırlı Cumalar! Bu mübarek günün size ve sevdiklerinize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.

        Selam ve dua ile hayırlı cumalar. Bu mübarek günde, gönüllerimizden sevgi, dilimizden dua eksik olmasın. Yüce Rabbim, sağlık, huzur ve mutluluğu üzerimize yağdırarak, günahlarımızı bağışlasın. Bugün edilen dualar, yarınlarımızı güzelleştirsin inşallah.

        3

        Hayırlı Cumalar! Bu mübarek günde dualarınız kabul, ibadetleriniz makbul olsun. Rabbim sağlık, huzur ve bereket versin.

        Rabbim, bu mübarek cuma gününde, bizleri affına mazhar olan kullarından eyle. Dualarımızı, tövbelerimizi kabul buyur ve gönlümüze huzur, yuvamıza bereket ihsan eyle. Hayırlı cumalar dilerim, her şey gönlünüzce olsun.

        4

        Cumanız mübarek olsun! Bu mübarek günün bereketiyle Rabbim gönüllerimize sükunet, ruhlarımıza huzur ihsan eylesin.

        Cuma'nız mübarek olsun. Bugün Rabbimizin rahmeti, üzerimize sağanak sağanak yağsın. Kötü olan her şeyden korusun, hayırlı olan her ne varsa bizlere nasip etsin. Rabbim, bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul buyursun, gönüllerimizi imanla doldursun.

        5

        Hayırlı Cumalar! Dualarınız kabul, ibadetleriniz makbul, hayatınız bereket dolu olsun. Rabbim bu mübarek günün hürmetine tüm dileklerinizi kabul etsin.

        Hayırlı cumalar! Kalplerimiz, dualarla huzur bulsun. Rabbim, her zorluğu aşmada bizlere sabır ve güç versin. Bugün tüm Müslüman kardeşlerimiz için hayırlı dualar, sağlık ve huzur diliyorum. Rabbim, affediciliğini esirgemesin, rahmeti ve merhameti üzerimize olsun.

        6

        Mübarek cuma günü vesilesiyle Rabbim, gönlünüzden geçen tüm hayırlı duaları kabul etsin. Sevdiklerinizle birlikte huzur dolu, bereketli bir gün geçirmenizi dilerim. Cumanız mübarek olsun.

        Hayırlı cumalar diliyorum! Bugün Rabbim, dua edenlerin dualarını kabul etsin, gönüllerini ferahlatsın, dertlilere derman, hastalara şifa versin. Kırgınlıkları affa, kalplerdeki sıkıntıları huzura çevirsin. Bu mübarek gün, hepimize hayırlı kapılar açsın inşallah.

        7

        Cumanız mübarek olsun! Rabbim, bu mübarek gün vesilesiyle dualarınızı kabul etsin, gönlünüzdeki tüm güzellikleri size nasip etsin. Hayırlı, huzurlu ve bereketli bir gün geçirmenizi dilerim.

        Cuma gününüz mübarek olsun. Bugün, tüm İslam alemi için bir umut, bir arınma ve yeniden doğuş günüdür. Kalplerimizdeki sıkıntılar, üzüntüler bu mübarek günde ferahlığa dönüşsün. Rabbim, sağlıkla, huzurla, barışla dolu nice cumalar nasip etsin.

        8

        CUMANIZ MÜBAREK OLSUN MESAJLARI

        Mübarek cuma gününün feyzi ve bereketi üzerinize olsun. Rabbim, hayırlı kapılar açsın, sıkıntılarınızı gidersin, dualarınızı kabul etsin. Cumanız mübarek olsun.

        9

        Rabbim bu Cuma gününde gönüllerimizi huzurla doldursun, sıkıntılarımızı gidersin. Hayırlı Cumalar, sağlık ve mutlulukla dolu bir hafta sonu dilerim.

        Hayırlı Cumalar! Bugün Allah'ın rahmeti, mağfireti ve bereketi üzerinize olsun. Dualarınız kabul, ibadetleriniz makbul, kalpleriniz huzurla dolsun. Cuma günü, gönlünüzdeki tüm hayırlı dileklerin gerçekleşmesine vesile olsun. Rabbim, bizi affına mazhar olan, rahmetine kavuşan kullarından eylesin.

        16

        Allah’ın rahmeti ve mağfireti hepimizin üzerine olsun. Bu mübarek cuma günü, sevdiklerinizle birlikte hayırlara vesile olsun. Cumanız mübarek olsun.

        17

        Hayırlı Cumalar! Gönüllerimize huzur, dualarımıza kabul ve hayatımıza bereket dolsun. Rabbim tüm güzellikleri nasip etsin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ