Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Döviz Dolar düştü mü, ne oldu? Google gösterge ekranını kaldırdı! 6 Kasım dolar kuru ne kadar kaç TL? 6 Kasım güncel dolar TL kurunu canlı takip et - Döviz Haberleri
        1

        Dolar düştü mü? Geçtiğimiz akşam Google dolar TL ekranında dolar kuru gerçek değerindenm 4 lira 25 kuruş daha düşük gözüktü. Hatırlanacağı gibi 29 Ekim akşamı da dolar TL kuru 4 lira civarında düşük gösterilmişti. Peki, dolar ne kadar, kaç TL? Dolar düştü mü? İşte merak edilen detaylar...

        2

        DOLAR GOOGLE'DA NEDEN DÜŞÜK GÖZÜKTÜ?

        Haftayı 28 lira 40 kuruş seviyesinde kapatan ve hafta sonu piyasalar kapalı olduğu için seviyesini muhafaza eden dolar kuru dün akşam saatlerinde Google ekranında uzun süre 24 lira 5 kuruş seviyesinde gözüktü. Aynı gösterim hatırlanacağı gibi 29 Ekim akşamında yaşanmıştı.

        Gerçekte dolar TL kurunda değişim olmazken Google ekranında dolar TL kurunun düşük gözükmesi teknik aksaklık nedeniyle gerçekleşti. Yaşanan sorun sonrasında dolar kuru ekranı Google'dan kaldırıldı.

        3

        DOLAR NE KADAR, KAÇ TL?

        Dolar TL kuru 6 Kasım Pazartesi günü saat 09.00'da kaydedilen verilere göre 28 lira 43 kuruş seviyesinden işlem görüyor.

        GÜNCEL DOLAR TL KURU İÇİN TIKLAYIN!

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ