Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler En İyi Filmler En iyi 10 Christian Bale filmi

        Christian Bale'in oynadığı filmler arasında en iyi 10 filmi sıraladık. İşte o filmler...

        1) The Dark Knight (Kara Şövalye) / IMDb: 9.0

        2008 yapımı olan filmde Batman (Christian Bale), Teğmen Jim Gordon (Gary Oldman) ve Bölge Savcısı Harvey Dent (Aaron Eckhart)'in yardımıyla Gotham sokaklarını suç şebekelerinden korurken aniden ortaya çıkan suç dehası Joker (Heath Ledger) ortalığı fena halde karıştırır. Onun zekasıyla başa çıkmak kolay olmayacaktır.

        2) Hostiles / IMDb: 8.8

        Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'dakikabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı boyunca içinde yaşadığı şiddet dolu hayattan yorgun düşmüş olsa da bu görev onun için oldukça zor olacaktır.

        3) The Prestige (Prestij) / IMDb: 8.5

        Başrollerini Christian Bale ve Hugh Jackman paylaştığı Prestij filmi iki genç sihirbazın, başlarda arkadaş ve ortak olarak yola çıkan ancak en büyük numaralarında işler ters gittikten sonra ezeli düşman olup birbirleriyle olan rekabeti ve üstün gelme savaşını anlatıyor.

        4) The Dark Knight Rises (Kara Şövalye Yükseliyor) / IMDb: 8.4

        Serinin son filminde, Batman (Christian Bale), Gotham şehrini ve halkını büyük bir tehditle karşı karşıya bırakan suç lideri Bane'inyaptığı gizli planları durdurmaya çalışıyor. Ancak Batman ilk kez kendisinden daha güçlü bir rakibe karşı mücadele verecektir.

        5) Batman Begins (Batman Başlıyor) /IMDb: 8.3

        Serinin ilk filmi ailesi öldürülen Bruce Wayne (Christian Bale)'in diğer kimliği olan Batman'i ortaya çıkarmasını ve kötü güçlere karşı mücadele etmeye başlamasını anlatıyor.

        6) The Big Short (Büyük Açık) / IMDb: 7.8

        Film, dünya ekonomisi hakkında belli bir bilgi seviyesine sahip olan, 2000'li yılların ortasında yaşanan büyük ekonomik krizi önceden sezen dört kişinin çok büyük paralar kazanmak için risk alarak her şeylerini kaybetmeyi göze almasını anlatıyor. Filmin başrollerinde Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling ve Brad Pitt rol alıyor.

        7) The Fighter (Dövüşçü) / IMDb: 7.8

        Başrollerinde Mark Wahlberg ve Christian Bale'in olduğu film, eski boksör Dicky Ecklund (Christian Bale)'ın, Mickey Ward'ın profesyonel boksör olmadan önce onu eğitmesi ve idmanlarında yardımcı olmasını konu alıyor.

        8) The Machinist (Makinist) / IMDb: 7.7

        Trevor Reznik (Christian Bale) uzun süredir uykusuzluk hastalığı olan bir fabrikada makine operatörlüğü yapmaktadır. Aşırı yorgunluk ve uykusuzluk yüzünden fiziksel sağlığı ve akli dengesi bozulmaya başlayan Reznik'in başına iş yerinde karıştığı bir kazadan sonra tuhaf şeyler gelecektir.

        9) 3:10 to Yuma (3:10 Yuma Treni) / IMDb: 7.7

        Başrollerini Christian Bale ve Russell Crowe 'un paylaştığı filmde, kanun kaçağı Wade yakaladığında Evans, bu azılı katili mahkemeye götüremeye gönüllü olur. 3:10 Yuma trenine canlı olarak teslim etmek üzere hareket ettiklerinde, Evans ve Wade birbirlerine saygı duymaya başlarlar. Ancak, Wade’in çetesinin onu trene bindirmeye hiç niyeti yoktur.

        10) The Flower of War ( Savaşın Çiçekleri) / IMDb: 7.6

        1937'de, Nanking kenti, Çin ve Japonya arasında yaşanan savaşta tam arada bombalanan ve yağmalanan nokta olarak kalmıştır. Japon İmparator Ordusu Çin'in başkentini işgal ederken, çaresiz siviller eski zamanlardan kalma bir katedralin duvarları arkasına sığınırlar. Bu katedralde karşılarına çıkan Amerikalı John Miller önce öğrencilerden ibaret bu bir grup sivili daha sonra bölgenin fahişeleri olarak tanınan en güzel kadınlarını kiliseye mecburen kabul eder. Henüz peder olma yeterliliğinde olmasa da işgal güçlerine karşı ölen pederin kılığına giren John, bir avuç kadının güvenliğini sağlamaya çalışırken, savaşın acımasızlığı din, merhamet, hoşgörü dinlemez...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ