Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Magazin Eski Köye Yeni Adet filminin konusu nedir ve oyuncuları kimler? Eski Köye Yeni Adet filmi nerede çekildi?
        1

        Eski Köye Yeni Adet filmi gündemdeki yerini aldı. Yerli komedi filmi hakkında "Eski Köye Yeni Adet oyuncuları kimler? Eski Köye Yeni Adet filmi konusu nedir?" soruları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. İşte oldukça eğlenceli bir film olan Eski Köye Yeni Adet hakkında detaylar...

        2

        ESKİ KÖYE YENİ ADET FİLMİ KONUSU NEDİR?

        1990'ların sonunda köye bir sağlık ekibi gelir ve en az üç çocuğu olan tüm kadınlara doğum kontrol için spiral takar. Sağlık ekibinin köyden ayrılmasıyla köyün erkekleri toplanıp kadınlara takılan cihazın ne olduğuna dair fikirler üretirken, birbirinden komik yanlış anlamalarla aletin bir mikrofon olduğuna dair kanaat getirirler.

        Bundan sonra devletin kulağının her an kendilerinde olduğunu ve dinlendiklerini zanneden erkekler, kadınların yanında politik hiçbir meseleden bahsetmemeye, onlara daha kibar davranmaya özen gösterir. Devletten takdir görmek ve sesini duyurabilmek için kadınlardaki mikrofona hazır ola geçerek Vatan Sana Canım Feda diye bağırırlar.

        Bu yanlış anlama çözülene kadar her şey değişecektir. Filmin çekimleri İstanbul'un Beykoz ve Çanakkale'nin Ayvacık ilçelerinde yapıldı. Ayvacık'taki Asos bölgesinde yer alan Kulfal ve Tamış Köyleri, filmin geçtiği alanlardır.

        3

        ESKİ KÖYE YENİ ADET FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

        Bülent Emrah Parlak

        Nail Kırmızıgül - Naci

        Füsun Demirel

        Burcu Gönder

        Haki Biçici

        Gülhan Tekin

        Metem Yılmazkaya

        Osman Akça

        Ali Rıza Tanyeli

        Muhammed Cangören

        Asiye Dinçsoy

        Gürsu Gür

        Nülufer Kılıçarslan

        Ali Rıza Kubilay

        Güner Özkul

        Derya Karadaş

        Nursel Köse

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ