Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri: Fenerbahçe'ye sürpriz golcü! (FB transfer gündemi) - Futbol Haberleri
        1

        Yeni sezon öncesi Murat Sağlam, Allahyar, Kruse ve Emre Belözoğlu'na imza attıran Fenerbahçe, Rodrigues'i de açıklamaya hazırlanıyor.

        2

        Yeşil Burun Adalı sol kanadı, 2 yıllığına kiralayan sarı-lacivertlilerde özellikle teknik direktör Ersun Yanal'ın bu transferden çok mutlu olduğu öğrenildi. 28 yaşındaki yıldız futbolcunun İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

        3

        KJAER DÖNÜYOR!

        Sevilla'da geçtiğimiz sezon birçok maçta yedek oturan Danimarkalı yıldızın menajeri Mikkel Beck, kulüp yönetimine futbolcusunun bu sezon devamlı forma giymek istediğini iletti.

        4

        Yapılan görüşmelerde Kjaer'le prensip anlaşmasına varan sarı-lacivertli yönetim, Sevilla ile pazarlıklarını sürdürüyor.

        5

        Sözleşmesi 2021'de sona erecek olan Simon Kjaer geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelmişti. İspanyol basını da Danimarkalı savunma oyuncusunun kariyerini Fenerbahçe'de sürdüreceğini yazmıştı.

        6

        SÜRPRİZ GOLCÜ ADAYI

        Fenerbahçe'nin hedefindeki golcü ortaya çıktı. CSKA Moskova ile sözleşmesi sona ererek boşa çıkan Abel Hernandez için masaya oturan sarı lacivertliler, Uruguaylı oyuncuya imza attırmaya yaklaşırken, Damien Comolli'nin tecrübeli forvetle sözleşme şartlarını konuştuğu belirtildi.

        10

        Haberde teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin raporu sonrası Napoli’nin 2017 yılında yalnızca 180 bin euroya Fenerbahçe’ye gelen Makedon oyuncu için daha önce yaptığı 12 milyon euroluk teklifi 15 milyon euroya çıkardığı kaydedildi.

        11

        Bu gelişme sonrasında Sarı-Lacivertli kulübün de Elmas’ın Napoli’ye satışına onay vereceği ifade ediliyor. Transferin birkaç gün içinde açıklanabileceği bildirildi.

        12

        FALCAO İDDİASI

        Fenerbahçe hücum hattında Max Kruse transferini noktalarken, için her gün yeni bir isim ortaya atılıyor. Listesinde de birçok yıldız bulunan sarı-lacivertlilere bu kez Monaco'nun golcüsü Radamel Falcao'nun önerildiği ileri sürülüyor.

        13

        Teknik direktör Ersun Yanal'ın Galatasaray'ın da daha önce nabız yokladığı Falcao'yu kadrosunda görmek istediği belirtilirken, 33 yaşındaki futbolcunun maliyeti işi zora sokuyor. Monaco'da bir yıl daha sözleşmesi kalan Falcao, senelik 11 milyon euro kazanıyor.

        14

        FRANSA ÇIKARMASI

        Paris’e gidecek olan Sportif Direktör Damien Comolli, 31 yaşındaki Brezilyalı yıldız için 8 milyon euro isteyen Marsilya kulübü ile masaya oturacak.

        15

        Comolli, Fransız kulübünü 4.5 milyon euroya ikna ederek Gustavo transferine resmiyet kazandırmaya çalışacak. FFP kriterleri yüzünden UEFA’nın kıskacında olan Marsilya’nın 5 milyon euroluk bir rakama Sambacı’yı Fener’e vermeyi kabul edeceği ifade ediliyor.

        16

        Fenerbahçe'nin o bölge için görüştüğü bir diğer oyunculardan olan Ljubomir Fejsa konusunda da Benfica ile bonservis konusu henüz aşılabilmiş durumda değil.

        17

        KRUSE'YE 9 MİLYON EURO

        Fenerbahçe'nin 3 yıllığına renklerine kattığı 31 yaşındaki golcü, senelik 2.5 milyon euro kazanacak. İmza parası olarak da 1.5 milyon euro alacak olan Kruse toplamda 3 sezon sonunda 9 milyon euroyu (yaklasık 58 milyon TL) kasasına koyacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ