Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika Galatasaray transfer haberleri! Yönetimden Falcao mesajı! Falcao heyecanı... - Galatasaray Haberleri
        1

        Radamel Falcao ile her konuda anlaşmaya varan ve bu transfer için geri sayıma geçen Galatasaray'da Fransa'dan gelen haberler taraftarlarda endişeye neden oldu.

        2

        Fransız basınından L'Equipe gazetesinde yer alan habere göre Galatasaray'la her konuda anlaşmaya varan Falcao için kulübü Monaco'nun son bir hamle yapacağı öne sürüldü.

        3

        Haberde Fransız ekibinin başkanı Dmitry Rybolovlev'in Kolombiyalı golcü ile görüşüp en azından 1 sene daha kalmasını isteyeceği kaydedildi.

        22

        Piyasa değeri 4 milyon Euro olarak gösterilen Nijeryalı futbolcu, geçen sezon 32 maçta 13 gol ve 5 asistle oynadı. Eleke bu sezon ise 6 maçta görev alırken 1 kez fileleri havalandırdı.

        23

        ÖN LİBERODA İBRE KOLOMBİYALI YILDIZA KAYDI

        Ön libero transferi için de çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da listenin ilk sırasındaki isimlerde beklenen ilerleme sağlanamadı.

        24

        Sarı-kırmızılıların peşinde olduğu Morgan Schneiderlin için Everton Teknik Direktörü Marco Silva'dan satmayacağız açıklaması gelirken Bakayoko ve Elneni konusunda da Chelsea ve Arsenal'le anlaşma zemini henüz oluşmadı.