Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (23 Mart 2019 Cumartesi)
        1

        Ay Akrep’te ilerliyor. Güne Ay Uranüs karşıtlığı ile başlıyoruz. Sabah saatlerinde gerginlikle birlikte gelişen olaylar tutkularımızın altında yatan derin duyguları anlamamızı sağlayabilir. Gün boyu öneri kabul etmeyen, kıskanç ve alıngan güdülerimizle, hedef odaklı, başkalarına saygılı, olgun vasıflarımız çatışma halinde olacaktır. Ayurvedik Astroloji’de günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

        Günün rengi: Altın sarısı

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Bugün tutkularınızın altında yatan sebepleri ve gücünüzü olumlu kullanmazsanız yaşayacağınız sonuçları gösteren olaylar gelişebilir. Gün boyu tedbir alan ve problem çözen tutumlarınız önem kazanıyor.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Gün boyu derin düşünme, başkalarının ihtiyaçlarını gözetme konularıyla meşgul olabilirsiniz. İlişkiler alanında hassasiyetler yaşanabilir. Olayların altında yatan sebepleri araştırmak ve öğrenmeye odaklanmak faydalı olur.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Gün boyu hayallerinizi büyüten gelişmeler olası. İstikrarsız tutumların yerini derinleşme arzusu alıyor. Ruh beden dengesini sağlamak, pozitif merakla yol almak faydalı olur.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Gün boyu yakınlarınızın vicdanlı tutumlar içinde olması adına çabanız olabilir. Yanlış anlaşılmalar ilişkilerde hassasiyetleri derinleştiriyor. Günün gereklerini ve ortak ihtiyaçları gözetmek faydalı olur.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Gün boyu vicdanlı tutumlar önem kazanıyor. Geçmişten gelen hesaplaşmalara takılıp kriz yaratırsanız olayların uzun vadeli sonuçları sizin açınızdan zararlı olabilir. Öneri kabul etmeden ilerlerseniz riskli kararlar ve büyük harcamalar olası.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Gün boyu yakın çevrede gelişen olaylara içgörülü yaklaşırsanız kendi duygularınızı daha rahat anlayacaksınız. Şüphenin arttığı ve duyguların sizin için yoğun olduğu koşullar olası.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Gün boyu derin düşünen, tedbir alan ve problem çözen tutumlar önem kazanıyor. Sabah saatlerinde yoğunlaşan duygusal çatışmanın tüm gün hakim olmasına izin vermeyin. Geçmişten gelen hesaplaşmalar olası.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Gün boyu sade, pratik ve uygulanabilir hedefler koymak önem kazanıyor. Sanatsal beceriler, hobilerle rahatlamak ve yenilenmek için imkanlarınız artıyor. Büyük hayaller ve aşırı hırslı yaklaşımlar hayal kırıklıklarına yol açabilir.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Bugün derin düşünen, tedbir alan ve problem çözen vasıflarınıza ihtiyaç artıyor. Gereğinden fazla konuşmak, verici olmak uzun vadede zararlı sonuçlar doğurur. Gün boyu tutamayacağınız sözler vermeyin.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Gün boyu şüpheye takılıp kalabilir, olayları olduğundan farklı algılayabilirsiniz. Kaygılı fikirleri dönüştürmek için çabalamak yerinde olur. Yaratıcı becerilerinizi harekete geçiren önemli olaylar yaşanabilir.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

        Gün boyu tutkularınızın yaşamınızda görünür olması için çaba sarfedebilirsiniz. Kişisel projelerinizi hayata geçirmek adına ön hazırlık yapabilirsiniz. Akşamüstü sosyal çevrede yaşanan gelişmeler heyecan verebilir.