Kadıköy'de silahlı saldırı: 1 ölü
Kadıköy'de bir kişi, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, İlhan Ünğan, Bağdat Caddesi'ndeki bir kafenin önünde bulunan arabasının yanında silahlı saldırıya uğradı. Şüpheli ya da şüpheliler olay sonrasında kaçtı
ABONE OLİstanbul Bağdat Caddesi’nde silahlı saldırıda öldürülen kişinin İlhan Ünğan olduğu belirlendi. Cezaevinde bulunan Orhan Üngan’ın kardeşi olan İlhan Üngan, Naci Şerifi Zindaşti’nin kızı ve şoförünün öldürülmesi olayı ile ilgili aranıyordu. İlhan Ünğan ve Orhan Üngan’ın avukatı Kudbettin Kaya’da 2 yıl önce öldürülmüştü.
Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, Kadıköy'de bugün saat 16.30 sıralarında bir kişi uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ