Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kardeşlerim oyuncuları: Kardeşlerim dizisi oyuncuları isimleri ne, kaç yaşındalar? Kardeşlerim konusu
        14

        DAMLA SU İKİZOĞLU - MELİSA ATAKUL

        17 yaşında. Sınıf ayırmadan herkese karşı içten, cana yakın ve duyarlı bir genç kız. Merhamet ve vicdan duygularına babasının aksine en yoğun şekilde hakim, aşık olmasıyla iyice hassaslaşan ince ruhlu bir aşık.

        DAMLA SU İKİZOĞLU KİMDİR?

        1998 yılının Temmuz ayında dünyaya gelen güzel isim Damlasu İkizoğlu aslen Antalya doğumludur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunudur. Ayrıca Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Kamera önü oyunculuk ve Temel Oyunculuk eğitimi ile BiTiyatro Atölyesi Oyunculuk Eğitimi ve Cihangir Atölyesi Sahnesi Oyunculuk eğitimlerini tamamlamıştır.

        Günümüze kadar bir çok tiyatro oyununda başarı ile sahne almıştır.

        İlk olarak kamera deneyimini reklam filmleri ile gerçekleştirmiştir. Daha sonra tiyatro oyunları ve dizilerde rol almaya başlamıştır. En son 2020 senesinde Star TV ekranlarında yayınlanan Babil isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Dizi de Busa karakterine hayat vermiştir. Daha sonra ise Atv ekranlarının dizilerinden olan, Kardeşlerim isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olduğu açıklanmıştır. Dizi’nin başrol oyuncuları ise Celil Nalçakan, Ahu Yağtu ve Kaan Sevi olmuştur.

        15

        MELİS MİNKARİ - AYBİKE EREN

        17 yaşında. Hep sahip olduklarından fazlasının hayalini kuran, biraz kibirli, açık göz bir kız. Cesareti bazen başına iş açsa da çenesini tutmakta zorlanan, dobra ve hızlı düşünen bir karakter.

        MELİS MİNKARİ KİMDİR?

        20 Ağustos 1998 yılında İstanbul’da doğdu. Bateri ve gitar dersleri aldı. Dialog Anlatım İletişim’de Profesyonel Oyunculuk kursunu tamamladı. İyi derecede İngilizce konuşan Melis Minkari, Özel Şişli Terakki Lisesi mezunudur. Ayrıca Craft Oyunculuk Atölyesi’nde oyunculuk eğitimi almıştır.

        Son olarak "Kardeşlerim" dizisinde "Aybike Ere" karakterini canlandırmaktadır. Ayrıca 2021'de yayınlanması planlanan Netflix'in "Aşk 101" dizisinin ikinci sezonunda yer almıştır.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ