Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Magazin Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı, yok mu, neden yok? 6 Eylül 2024 Show TV yayın akışı! Kızılcık Şerbeti yeni bölüm, 3. sezon ne zaman?
        1

        Kızılcık Şerbeti yeni sezon çekimleri başladı. Yayınlanan son bölümde Nilay'ın büyük sırrı ortaya çıktı ve Pembe'nin dünyası yıkıldı. Görkem'in tutumu ise durumu daha da karmaşık hale getirdi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı dizinin yeni bölüm yayın tarihi merak ediliyor. Peki Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı, yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? 6 Eylül Show TV yayın akışı

        2

        KIZILCIK ŞERBETİ 66. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

        Nilay'ın büyük sırrı ortaya çıktı ve Pembe'nin dünyası yıkıldı. Görkem'in tutumu ise durumu daha da karmaşık hale getirdi. Kıvılcım ve Ömer, Sönmez'e destek olmak için kolları sıvadı. Ancak, Abdullahlardaki akşam yemeği beklenmedik bir şekilde gerildi. Rüzgar ve Nursema arasındaki ilişki yeni bir aşamaya geçti.

        3

        KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI?

        Kızılcık Şerbeti bu akşam yayınlanmayacak. 13 Eylül'den itibaren her Cuma saat 20.00'de SHOW TV'de yayınlanacak olan dizide, soluksuz bir sezon bizi bekliyor olacak.