Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kızılcık Şerbeti son bölüm izle: Show TV ile Kızılcık Şerbeti full tek parça HD tamamı full izle
        1

        Kızılcık Şerbeti 58.son bölüm 5 Nisan Cuma akşamı ekranlara geldi. SHOW TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti son bölümünde; Doğa bebeğiyle beraber Pembe hanımlara ziyarete gider. Heyecanın dozunun attığı yeni bölümde beklenmedik gelişmeler yaşandı. Son bölümü kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için Kızılcık Şerbeti son bölüm full HD izle bilgilerini haberimizde derledik. İşte, Kızılcık Şerbeti son bölüm izle ekranı...

        2

        KIZILCIK ŞERBETİ 58. SON BÖLÜM İZLE

        Kızılcık Şerbeti 58. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için SHOW TV'nin internet sitesi üzerinden erişime açıldı.

        KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM İZLE EKRANI

        KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM ÖZETİ

        Ömer ve Kıvılcım'ın aynı evde yaşamaya başlaması ikiliyi çok mutlu ederken, bir takım sorunları da birlikte getirecektir.

        3

        Fatih ile evlenmesi için çok uğraştığı Görkem'in bir anda değişmesiyle çok şaşıran Pembe, ne yapacağını bilemez. Bir süre durumu idare etmeye çalışsa da kısa sürede sesini yükseltmek zorunda kalacaktır.

        Çimen'in, Görkem'in düğününe gelmemiş olması babası olarak Kayhan'ı çok rahatsız etmiştir, bu konunun peşini bırakmayacaktır.

        Ömer ve Kıvılcım'ın aynı evde yaşamaya başlaması ikiliyi çok mutlu ederken, bir takım sorunları da birlikte getirecektir.

        Nilay'ın ısrarlarından vazgeçmemesi sonucunda Giray DNA testi yaptırmaya karar verir.

        Umut ve Nursema evliliklerini kurtarmaya çalışmakta, ancak her geçen gün işleri daha da zorlaşmaktadır.