Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Magazin ELEME POTASI NETLEŞTİ! MasterChef son eleme aday kim oldu? 19 Ekim MasterChef 7. eleme adayı kim oldu, eleme potasında kimler var?
        1

        Birbirinden zorlu tariflerin yapıldığı, rekabetin her geçen arttığı MasterChef Türkiye'de haftanın son eleme adayı belli oldu. Hatırlanacağı gibi haftanın son dokunulmazlık oyununu mavi takım kazanırken, kırmızı takımdan Nevzat ve Emre eleme potasına giden yarışmacılar olmuştu. MasterChef yeni bölümünde ise yarışmacılar, haftanın son eleme adayı olmamak için mücadele verdi. Peki, MasterChef son eleme aday kim oldu? 19 Ekim MasterChef 7. eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

        2

        MASTERCHEF HAFTANIN SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

        MasterChef'te en az başarılı tabağı yapan Alper haftanın 7. eleme adayı olarak eleme potasına giden son yarışmacı oldu.

        3

        18 EKİM MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

        MasterChef'te haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu kazanan mavi takım oldu. En başarılı tabağı yaparak bireysel dokunulmazlığı alan isim ise Ezgi oldu.

        4

        17 EKİM MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

        MasterChef'te haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı. Ayvayı kullanarak başarılı bir yemek yapıp gecenin dokunulmazlık alan ismi ise Hakan oldu. Hakan ise eleme potasına Nigar'ı gönderdi. Son eleme adayı ise kaptanın seçimi ile Akın oldu.

        5

        16 EKİM MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ YARIŞMACI KAZANDI?

        Takım oyununu kaybeden mavi takım kendi aralarında dokunulmazlığı almak için kıyasıya bir mücadeleye girişti. Günün sonunda en başarılı yemeği yapan Şirin bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

        6

        MASTERCHEF ELEME POTASINDA KİMLER VAR?

        Onur

        Eda

        Nigar

        Akın

        Nevzat

        Emre