Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mauro Icardi'de sıcak gelişmeler! Galatasaray'dan son dakika transfer haberi... - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray ile adete küllerinden doğan Mauro Icardi'nin geleceği de şekillenmeye başlıyor. Arjantinli yıldız, Fransa basınına açıklamalar yaparken yine Fransa'da bir başka iddia daha ortaya atıldı.

        2

        Galatasaray'ın geçen yaz PSG'den 750 bin Euro'luk maaş ile kiraladığı golcü oyuncu, kısa sürede taraftarın gönlünde taht kurarken sarı-kırmızılı yönetim de Icardi için harekete geçmişti. 

        3

        L'Equipe yer alan habere göre; Mauro Icardi, Galatasaray'da mutlu ve sarı kırmızılı takımdan ayrılmayı düşünmüyor.

        4

        Mauro Icardi, L'Equipe'e yaptığı açıklamada, "Galatasaray'da mutluyum. Transferde ilk tercihim Galatasaray olacak. Tabii transferim için son kararı iki kulüp görüşerek verecek." ifadelerini kullandı.

        5

        Daha önce de kalmak istediğini belirten başarılı forvet, "Paris'te dünyanın en iyileriyle birlikteydim ama burada görmediğim kadar ilgi görüyorum. Sanki dünyanın en iyi oyuncusu benmişim gibi hissediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        Haberde, oyuncunun Galatasaray'da çok mutlu olduğu ve uzun süreli bir kontrat yapmak istediği de yazıldı. 

        10

        Bu paranın 6 milyon Euro'sunu PSG ödüyor. Güncel piyasa değeri 18 milyon Euro olan Icardi, bu sezon Galatasaray forması altında 14 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

        11

        DİĞER BİR İDDİA İSE RADIO FRANCE'TAN

        Radio France'ın haberine göre; Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, vatandaşı Leandro Paredes'in transfer edilmesini istedi.

         

        12

        Gelecek sezon da Galatasaray'da devam etmesi yüksek ihtimal olan Icardi'nin 28 yaşındaki Paredes ile Galatasaray'da yeniden bir araya gelmek istediği belirtildi.