Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Michael B. Jordan 2020'nin yaşayan en seksi erkeği seçildi - Magazin haberleri
        1

        Fruitvale Station filminde canlandırdığı Oscar Grant rolüyle adını duyuran oyuncu Michael B. Jordan, People dergisi tarafından bu yıl "yaşayan en seksi erkek" unvanına layık görüldü.

        2

        "ÇOK GÜZEL BİR DUYGU"

        Mutluluğunu dergiyle paylaşan Jordan, "Çok güzel bir duygu. Herkes 'Mike bu senin muhtemelen alamayacağın tek unvan' şeklinde espri yapardı. Ama parçası olunan iyi bir kulüp bu" dedi.

        3

        33 yaşındaki oyuncu, bu unvanla en çok ailesindeki kadınların gurur duyacağını belirtti.

        4

        Röportajda gelecek planlarından da bahseden Michael B. Jordan, "Biraz daha yönetmenlik, daha az oyunculuk ve çokça yapımcılık" ifadelerini kullandı.

        5

        "HERKESİ MUTLU EDEMEYECEĞİMİ ANLADIM"

        Boş zamanlarında otomobil kullanmaktan, yemek pişirmekten ve video oyunları oynamaktan zevk aldığını söyleyen oyuncu, özgüveninin sırrını "herkesi mutlu edemeyeceğinizi tamamen fark etmek" sözleriyle açıkladı.

        6

        Öte yandan daha önce "yaşayan en seksi erkek" unvanını; Idris Elba, Dwayne Johnson, David Beckham ve Chris Hemsworth gibi ünlü isimler almıştı.

        7

        Fruitvale Station filminde vurularak öldürülen aktivist Oscar Grant rolüyle tanınan 33 yaşındaki oyuncu, daha sonra Rocky filmlerinin devamı niteliğindeki Creed'de boksör Adonis Creed karakterini canlandırmıştı.

        8

        Jordan, daha sonra 2018'de Kara Panter'in acımasız kötü adamı Eric Killmonger karakterine hayat vermişti.

        9
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ