Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Özel İçerikler Mehmet Ayan Erden Timur'un konuşması şart
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Galatasaray'ın huzuru için Erden Timur'un konuşması şart.

        Camiayı, kulübü, takımı birkaç çapraz okumayla sorgulayabilen herkesin ortak görüşü kaybedilecek her puandan, alınacak her yenilgiden sonra aynı ismin gündeme, manşete, TT'ye taşınacağı...

        Bu, sayın Timur'un tercihi olmaz diye düşünüyorum. Böyle olmasını, topun üç direğin arasından geçip geçmemesinin kendisine bağlanmasını istemez diye tahmin ederim.

        Ancak son seçimin sonrasında, hele ki yönetimde yer almayacağı belli olduktan sonra mukadderat kaçınılmazdı.

        Çok güçlü bir figür, çok önemli bir fenomen. 3-4 yılda taraftarın bu kadar gönlüne girebilmeyi başaran başka kulüp yöneticisi var mı bilemiyorum.

        Galatasaray yönetiminin yaz arasında yaptığı hatalar, verdikleri sözler ve zamanlama belirlemeleri gerçekleşemeyince taraftarın büyük çoğunluğu "BAK ERDEN'İ GÖNDERDİNİZ BÖYLE OLUYOR. 3 OYUNCU ALAMADINIZ. İÇERİDE FUTBOLU ÇEKİP ÇEVİRECEK ADAM YOK, OYUNCULAR MUTSUZ. TRANSFERLER GEÇ KALDI" görüşünde.

        5-0'lık Beşiktaş maçını geçin... Böyle bir tarihi mağlubiyette elbette herkes eleştirilerden payını alır ama, olası bir HATAYSPOR beraberliği sonrası şu şiddet artar.

        Sosyal medya çöplüğünde herkes horozlanır. Bugün "yönetime kalkan oluyorsun, olma hocam, daha önce böyle davrananların akıbeti belli. Kovulursun" denilerek şefkat gösterilen Okan hocaya da "zaten iki sene takımı oyuncular şampiyon yaptı yeaaa" denilir.

        Eleştiri yapmak zevklidir. Tespit ve teşhis de yaparsın hafif üstten üstten...

        Çözüm önerisinde bulunmak biraz güçtür...

        Bana göre

        1-) Okan Buruk'un ciddi kredisi var. 3-5 kötü skora hocayı "kimse" kurban etmemeli

        2-) Yönetim tüm yaz süreciyle ilgili hatalarını açıkça dile getirip beyaz sayfa açmalı

        3-) Erden Timur illa ki konuşmalı

        3 - a) Konuşmadığı takdirde "bu gri ortamın ona iyi geldiği, adının her türlü ortada dolaşmasından mutlu olduğu" izlenimi doğar. Bunun için konuşmalı!

        3 - b) Konuşup çok sevdiğini bildiğimiz Galatasaray'da birçok şeyi ayan etmeli. Başkan adayı mı olacak, olmayacak mı? Dursun başkan bana şöyle dedi ama geçti bitti... Metin Öztürk beni hiç benimsemedi... Cenk Ergün transferi beceremedi... vs.vs...

        Berrak bir dosya, hesap kapatma olmadığı sürece G.Saray bu işten zarar görecek.

        Kulüp iç siyaseti yine kendi evlatlarını yiyecek. Başarısız futbol sonuçları ne Bankalar Birliği tanır, ne Florya, ne Kemerburgaz.... Şampiyonlar Ligi ön elemesi, Fenerbahçe maçına doğru giden 4-5 hafta... Buralardaki her olumsuzluk "yangın tayfaya Erden Timur göreve!" tezahüratı yaptıracak.

        Bir süre sonra da "ÇOK NAZ AŞIK USANDIRIR" denecek.

        Tüm bunların önüne geçmek için Erden beyin konuşması lazım...

        (Evet Habertürk olarak ben de o röportajı yapmak için yanıp tutuşurum. Davet ettim; buradan bir kez daha yineliyorum)