Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Shannen Doherty'den başka kötü haber - Magazin haberleri
        1

        Başlangıçta küçük rollerde oynadığı dizilerle ilk adımlarını atan sonra da 'Beverly Hills 90210' adlı yapımla kariyerinde hızlı bir yükselişe giren 51 yaşındaki Shannen Doherty, 2015'ten bu yana meme kanseriyle mücadele ediyor.

        2

        EŞİNDEN BOŞANIYOR

        Geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada hastalığın dördüncü evresine geldiğini ama önünde yaşanacak yılları olduğunu ifade eden Doherty, 2011'de evlendiği üçüncü eşi Kurt Iswarienko'ya boşanma davası açtı. Haberi Doherty'nin sözcüsü Leslie Sloane duyurdu.

        3

        "BAŞKA BİR SEÇENEĞİ KALMADI"

        Yapılan açıklamada, "Boşanmak, Shannen'ın en son istediği şeydi ama ona başka seçenek kalmadı" dedi. Sözcünün ifadelerine göre; Shannen Doherty'nin boşanma davası açtığı Kurt Iswarienko'nun hukuk ekibi de hemen bu boşanma davası üzerinde çalışmaya başladı. Ancak fotoğrafçı Iswarienko'dan konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

        4

        NAFAKA TALEBİ

        'TMZ'nin haberine göre; aslında Shannen Doherty ile Kurt Iswarienko, yollarını bu yılın ocak ayında ayırdı. Doherty'nin çocukları olmamasına rağmen eşinden nafaka talep ettiği belirtildi.

        5

        "İNSANLARIN BENDEN DUYMASINI İSTEDİM"

        Öte yandan Doherty, daha önce katıldığı bir televizyon programında dördüncü evre kanser olduğunu gözyaşları içinde açıklamıştı. Buna rağmen çalışmaya devam ettiğini anlatan ünlü oyuncu, "Buradayım, çünkü bu haberi insanların benden duymasını istedim" diye konuşmuştu.

        6

        "HAYATIMIZ HASTALANDIĞIMIZ AN BİTMİYOR"

        Shannen Doherty, "Hayatımız, hastalandığımız an bitmiyor. Daha birçok şey yaşayacak zamanımız oluyor. İnsanlara dördüncü evre kanser hastalarının da hala çalışabildiğini göstermek istedim" ifadelerini kullanmıştı.

        Fotoğraflar: AP, Reuters, Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ