Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika: Beşiktaş, Emrecan Uzunhan'a saldırının peşini bırakmayacak! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Uzunhan, önceki gün Bakırköy’de maddi hasarlı trafik kazasına karışmıştı. Kazaya ilişkin tutanaklar düzenlenirken, Yavuz D., futbolcu Emrecan Uzunhan ile tartışmaya başlamıştı. Yavuz D. ardından Emrecan Uzunhan’a karşı darp ve hakarette bulunarak olay yerinden uzaklaşmıştı. Polis ekipleri tarafından yakalanan Yavuz D., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bakırköy Adalet Sarayı’na sevk edilmişti. Şüpheli Yavuz D. savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe ‘darp’, ‘hakaret’ ve ‘kasten yaralama’ suçlarından tutuklandı.

        BEŞİKTAŞ DA MÜDAHİL OLACAK

        Yavuz D. isimli şahıs için Beşiktaş da hukuki girişimleri başlatacak. Emrecan'a tüm desteği verecek olan siyah-beyazlılar, oyuncunun yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle kulüp olarak da mağdur olduklarını belirterek gerekli şikayetleri yetkili mercilere yapacak.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ