Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Gaziantep'te yaşanan canlı bomba alarmında zanlının ifadesi ortaya çıktı - Son Dakika Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Son dakika... Gaziantep Emniyet Müdürlüğü binası önüne 26 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 17.10 sıralarında gelerek üzerinde bomba olduğunu söyleyen ve polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirilen Ümit Koçyiğit (32) isimli saldırganın ifadesi ortaya çıktı.

        İHA'nın haberine göre, tedavisinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Ümit Koçyiğit isimli saldırgan, ilk ifadesinde "Amacım korku ya da panik oluşturmak değildi, ailevi sorunlarım vardı ve eşimden boşandığım için yetkililere sesimi duyurmaya çalıştım" dedi.

        REKLAM

        SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

        Saldırganın, hırsızlık, yaralama ve uyuşturucu kullanma gibi pek çok suçtan 20 adet adli kaydı ortaya çıkmış ve psikolojik tedavi gördüğü belirlenmişti.

        Tedavisinin ardından nöbetçi hakimliğe çıkarılan Ümit Koçyiğit isimli zanlı, olayla ilgili ifadesinde, "Amacım korku ya da panik oluşturmak değildi. Ailevi sorunlarım vardı. Eşimden boşandığım için yetkililere sesimi duyurmaya çalışıyordum. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmayı talep ederim" dedi.

        TUTUKLANDI

        Saldırganın ifadesini ve savunmasını dinleyen hakimlik, şüpheliyi, "Tanık beyanları, olay yeri incelemesi ve bomba düzeneğine benzer bir mekanizma bulundurmasından dolayı halk arasında korku ve panik oluşturmak amacıyla tehdit"' suçlarından tutuklanmasına karar vererek cezaevine gönderdi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

         Gaziantep'te canlı bomba paniği güvenlik kamerasında!
        Gaziantep'te canlı bomba paniği güvenlik kamerasında! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ