Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Transfer Borsası Son dakika transferleri - Biten transferler ve daha fazlası - Transfer haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Juventus, milli yıldız Merih Demiral'ı satmamaya karar verdi! İtalyan ekibi, Leicester City'den gelen 30 milyon Euro'luk teklifi reddetti.

        2

        Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace, Everton'da beklentilerin uzağında kalan Cenk Tosun'u kiralamak için harekete geçti. Aston Villa ve Newcastle United da Cenk'i isteyenler arasında.

        3

        Brezilyalı yıldız Reinier için Flamengo ile anlaşan Real Madrid , oyuncunun ay sonunda 18 yaşına girmesinin ardından transferi resmen noktalayacak.

        4

        Galatasaray’ın Alman ekibi Leipzig’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Marcelo Saracchi, Pazartesi günü İstanbul’a gelerek sağlık kontrollerinden geçecek.

        5

        Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk’in Brezilyalı orta sahası Maycon ile ilgileniyor. Haberde 22 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe’nin nabız yokladığı belirtildi.

        6

        Galatasaray, bu yaz Gençlerbirliği'nden Roma'ya transfer olan Mert Çetin'in transferi için Roma'yla görüşmelere başladı

        7

        Fenerbahçe, Papiss Cisse için Alanyaspor'a bir teklif daha yapacak. Sarı-lacivertliler, Mevlüt Erdinç artı bir miktar para önerecek

        8

        Galatasaray, Serie B takımlarından Perugia'da forma giyen Vlad Dragomir ile ilgileniyor.

        9

        Al-Ittihad ile sözleşmesini fesheden Aleksandar Prijovic, dün ülkeden ayrıldı. Arap basını, oyuncunun havalimanındaki fotoğraflarını paylaştı ve “Prijovic’in bir sonraki durağı Türk ekibi Beşiktaş” diye yazdı.

        10

        Yaklaşık 3 yıl Türkiye'de top koşturan ve Kayserispor'dan ayrılan Emmanuel Adebayor'la Aston Villa ilgileniyor.

        11

        Enner Valencia için Meksika’dan kötü haber geldi... Tigres’e Ekvadorlu oyuncu için teklifte bulunan Beşiktaş’ın ret yanıtı aldığı ortaya çıktı.

        12

        Çaykur Rizespor, Ukrayna Ligi takımlarından Dinamo Kiev forması giyen orta saha oyuncusu Denys Harmash'ı 6 aylığına kiraladı.

        13

        Crystal Palace, Cenk Tosun'u sezon sonuna kadar kiralamak için harekete geçti. Önümüzdeki günlerde Everton yetkilileriyle masaya oturulacak.

        14

        Bir dönem Trabzonspor forması da giyen ve son olarak Kızılyıldız'da ter döken Marko Marin, 3 milyon Euro karşılığında Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ahli'ye transfer oldu.

        15

        Arjantin basınından Luis Fregossi, Fenerbahçe forması giyen Mauricio Isla'nın Boca Juniors'a transferinin bu hafta tamamlanabileceğini iddia etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ