Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 20 dakika uğraştılar... Anakondadan mucize kurtarış - Haberler

        Brezilya'nın Jabarandi kentinde 4 metre uzunluğundaki anakonda tarafından kapana kısılan köpek mucize bir şekildekurtarıldı. Negão isimli köpeği kurtarmak için verilen mücadele 20 dakika sürdü.

        Daily Mail'de yer alan habere göre sahibi Paulo Marqueti ile koşuya çıktıklarında gölden su içmeye giden köpek, yılan tarafından yakalanıp suya sürüklendi. O sırada köpeği kavrayan bisikletlilervar gücüyle sevimli hayvanı kurtarmaya çalıştı.

        VeterinerPaulo Marqueti, köpek eğitmeniAdilson Tosi ve oğlu Miquel, köpeği son anda yem olmaktan kurtardı.

        FocusOn News'e konuşan veteriner, "Negão'nun heyecanla havladığını duydum ve bir şeyler yakaladığını düşündüm. Ancak havlaması değişince bir şeylerin çok yanlış gittiğini anladım. Bisikletimle kıyıya gittiğimde kocaman bir yılanın köpeği sardığını ve onu suya doğru sürüklediğini gördüm"

        REKLAM

        Bir yıl önce yaralı ve terk edilmiş halde bulunduktan sonra Negão'yu sahiplenenMaqueti, hiç düşünmeden hayatını riskeattı.

        "Önce suda can çekişen köpeğimi aradım. Daha sonra köpeğimle yılanı kıyıya çektim ve var gücümle köpeğimi yılandan kurtarmaya çalıştım ama bunu yapmam neredeyse imkansızdı. Yılan köpeğin boynunu sarmıştı" şeklinde konuşanMarqueti, Adilson Tosi ve oğlu Miquel sayesinde köpeğini kurtardı.

        Yılanın üç adam gücünde olduğunu ekleyenMarqueti, tek başına köpeğini kurtaramayacağını belirtti.

        Sevimli köpek yaşadıklarından sonra tedavi altına alınıp kısa sürede iyileşti. Avcı yılan ise savaştan vazgeçtikten sonra suya geri dönerek gölün kenarında gizlenmeye devam etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ