Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin DOYASIYA EĞLENDİ! Aslıhan Gürbüz kardeşinin düğününde çiftetelli oynadı - Magazin haberleri
        1

        Aslıhan Gürbüz (38), kardeşi Mustafa Ayhan Gürbüz'ü evlendirdi. Bursa'nın İnegöl ilçesinde gerçekleşen düğünde Gürbüz Ailesi tam kadro yer aldı.

        2

        KARDEŞİNİN DÜĞÜNÜNDE ÇİFTETELLİ OYNADI

        Ünlü oyuncu, sevgilisi Melike Yıldız ile hayatını birleştiren kardeşinin mutlu gününde doyasıya eğlendi. Keyifli halleriyle dikkat çeken Aslıhan Gürbüz, gelin ve damat ile çiftetelli oynamayı da ihmal etmedi.

        3

        Aslıhan Gürbüz ile kardeşi Mustafa Ayhan Gürbüz

        4

        Onlar televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimleri... Her adımları takip ediliyor. Zaman zaman aileleri de merak konusu oluyor. Bazılarının kardeşlerine göre çok farklı bir hayatları var... Bazıları da onların izinden giderek kardeşleriyle aynı sektörde boy gösteriyor...

        5

        Kaan Urgancıoğlu'nun kardeşi Can Urgancıoğlu da ağabeyinin izinden giderek oyunculuk yolunda ilerliyor. Urgancıoğlu, ağabeyi ile birlikte final yapan 'Kara Sevda' dizisinde rol almıştı.

        6

        Son olarak final yapan 'Sefirin Kızı' adlı diziyle izleyicisinin karşısına çıkan Engin Akyürek'in kardeşi Eren Akyürek ile yan yana olduğu bir fotoğraf ünlü oyuncunun hayranları tarafından paylaşılmıştı. Ağabey ve kardeşin birbirine benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

        7

        Aras Bulut İynemli’nin ağabeyi de ünlü bir isim. Orçun İynemli kardeşi kadar göz önünde bulunmasa da tiyatro ve dublaj camiasında adından söz ettiren isimlerden.

        8

        Türk sinemasının efsane ismi Bilal İnci’nin torunları olan Ayça ve Ayçin İnci de ünlü kardeşlerden. Ayça, Ayçin’den 2 yaş büyük. İkisi de kamera önünde başarılarıyla söz ediyorlar.

        9

        Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın ağabeyi de kendisi gibi ünlü bir isim. Senarist ve yazar Can Yılmaz'ın; dizi yazarlığı, skeç, tiyatro gibi birçok projede imzası bulunuyor.

        31

        Şükrü Özyıldız ile kardeşi Burcu Özyıldız.

        32

        Amine Gülşe ile ağabeyi Şahan Gülşe.

        33

        Murat Boz ve ağabeyi Ali Boz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ