Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Başakşehir şampiyonluğa koşuyor (Başakşehir'in kalan maçları) Başakşehir fikstür - Rams Başakşehir Haberleri

        SüperLig’de Medipol Başakşehir fırtınası esmeye devam ediyor. Zorlu Yeni Malatya deplasmanında kaptan Emre Belözoğlu ve Edin Visca’nıngolleriyle galibiyete ulaşan Turuncu-Lacivertliler, puanını54’e çıkartırken, en yakın takipçisi Galatasaray’la aradakipuan farkını da 8’e yükseltti.

        Emin adımlarla tarihindeki ilk şampiyonluğa doğru koşan Boz Baykuşlar, ikinci yarıda sadece bir kez puan kaybederken, 15

        haftadır zirvedeki yerini korumayı bildi.Bu maçların 5'inde kalesini gole kapatan İstanbul ekibi, 16 gol atarken, kalesinde ise yalnızca 3 gol gördü.İkinci yarıda tek puan kaybını sahasında Erzurum ile 1-1 berabere kalarak alan turuncu-lacivertliler, Trabzonspor, Kasımpaşa, Akhisarspor, Antalyaspor, Bursaspor ve Evkur Yeni Malatyaspor'u ise mağlup etmeyi başardı.

        REKLAM

        Şampiyonluk içinbüyük avantaj sağlayan Başakşehir, ligde kalan 10 karşılaşmanın 8’ini de İstanbul’da oynayacak.Söz konusu 10 maçın 6'sını sahasında oynayacak turuncu-lacivertliler, 28. haftada Beşiktaş, 33. haftada ise Galatasaray ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Abdullah Avcı’nınöğrencileri kalan haftalarda sadece Kayserispor ve Sivasspor deplasmanlarına gidecek.

        LİDERŞEHİR'İN KALAN MAÇLARI

        Son 10 haftaya 8 puan farkla lider giren MedipolBaşakşehir'in kalan maçları ise şöyle:

        Hafta Maç adı
        25. hafta MedipolBaşakşehir-Fenerbahçe
        26. hafta İstikbal Mobilya Kayserispor-MedipolBaşakşehir
        27. hafta MedipolBaşakşehir-Atiker Konyaspor
        28. hafta Beşiktaş-MedipolBaşakşehir
        29. hafta MedipolBaşakşehir-Çaykur Rizespor
        30. hafta MedipolBaşakşehir-Göztepe
        31. hafta Demir Grup Sivasspor-MedipolBaşakşehir
        32. hafta MedipolBaşakşehir-MKE Ankaragücü
        33. hafta Galatasaray-MedipolBaşakşehir
        34. hafta MedipolBaşakşehir-Aytemiz Alanyaspor

        Öte yandan lig tablosunda lider Başakşehir'in gerisinde bulunan 10 takım, 24. haftada puan kaybı yaşarken, haftanın en karlısı turuncu-lacivertliler oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ