Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta hücumda mecburi rotasyon! Weghorst ve Ghezzal'ın yerine... - Beşiktaş Haberleri
        1

        Süper Lig'in 11. haftasında Hatayspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta sakat oyuncu sayısının artması teknik heyeti düşündürüyor.

        2

        Son olarak Trabzonspor ile oynanan maçta Ghezzal ve Weghorst'un sakatlanmasıyla hücum hattında değişiklik yapılması zorunlu hale geldi...

        3

        Teknik direktör Valerien Ismael, yıldız isimlerin yokluğunda Hatayspor'a karşı Cenk Tosun ve Muleka ikilisini sahaya sürmeyi planlıyor.

        4

        Trabzonspor'la oynanan maçta oyuna ikinci yarıda girip beraberlik golünü kaydeden Cenk'i Hatayspor'a karşı 11'de görevlendirecek olan Fransız teknik adam, sağ kanatta ise Ghezzal'ın yerine son haftaların suskun ismi Muleka'ya şans verecek.

        5

        REDMOND KULÜBEYE

        Ismael, Trabzonspor maçında bekleneni veremeyen ve oyundan çıkarken bir grup taraftar tarafından ıslıklanan Redmond'u ise Hatay karşısında kulübeye çekecek.

        6

        Siyah-beyazlıların hocasının sol kanattaki tercihi ise N'Koudou olacak. Kanatlarda N'Koudou-Muleka, ileri uçta Cenk Tosun'la gol arayacak olan Ismael'in orta saha kurgusu da netleşmeye başladı.

        7

        47 yaşındaki teknik adam, orta sahada Dele Alli'yi kulübeye çekip Gedson'u 11'e monte edecek. Gedson'un yanında ise Salih ve Josef forma giyecek.

        8

        DEFANS KURGUSU DEĞİŞMEYECEK

        Ismael, Hatayspor karşısında savunma hattında ise değişikliğe gitmeyecek. Fransız hocanın Masuaku, Tayyip Talha, Montero ve Rosier ile mücadeleleye başlamayı düşündüğü öğrenildi. Kale ise yine Ersin'e emanet...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ