Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bestemsu Özdemir: Onun adını bile anmayalım! Yağız İzgül...
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Bestemsu Özdemir (29), önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Özdemir, trafiğin durmasından dolayı aracının camını açıp, basın mensuplarıyla sohbet etti.

        2

        "SON DÖNEMDE BİR HASTALIK YAŞADIM"

        Muhabirlerin, "Yılın son ayı. Yılı değerlendirirseniz sizin için nasıl geçti?" sorusuna yanıt veren Bestemsu Özdemir, "Zor bir sene oldu ülkemiz için. Umarım bu zor günleri bir daha yaşamayız. Ben de son dönemde bir hastalık yaşadım ama şu an çok iyiyim şükür." ifadelerini kullandı.

        3

        "ONUN ADINI BİLE ANMAYALIM!"

        Yeni yılı evde geçireceğini dile getiren oyuncuya, geçtiğimiz aylarda görüntülendiği şef Yağız İzgül ile ilgili sorular yöneltildi. Özdemir, konuyla ilgili, "Şu an hayatımda bambaşka biri var. Onun adını bile anmayalım. İlişki yaşadığım kişi de tanıdık biri değil." açıklamasını yaptı.

        4

        "DAHA SONRA DETAYLI BİR AÇIKLAMA YAPACAĞIZ"

        Daha önce Can Aydın ile ilişkisini noktalayan oyuncu Bestemsu Özdemir, iki ay önce şef Yağız İzgül ile Levent'teki bir mekana girerken görüntülenmişti. İkili, gazetecileri karşılarında görünce kısa süreli bir şok yaşamıştı.

        Çift, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak, hızlıca araçlarına binmişti. Özdemir ile İzgül, muhabirlere, "Arkadaşlar daha sonra detaylı bir açıklama yapacağız." diyerek, oradan ayrılmıştı.

        5

        "ÇOK TALİHSİZ BİR ŞEY OLDU BENİM İÇİN"

        Kısa bir süre sonra objektif karşısına geçen Bestemsu Özdemir, gazetecilere, "Çok yeni bir şeydi. Daha tanışma aşamasında yemek yediğimiz bir evrede yakalandık zaten. Ertesi gün magazin haberleri çıkınca görüşmeyi kestik. Çok talihsiz bir şey oldu benim için." açıklamasını yapmıştı.

        6

        "HİÇBİR ŞEY YAŞAMADIK"

        Geçtiğimiz hafta da Yağız İzgül ile ilgili soruları cevaplayan ünlü isim, "Yoktu zaten bir şey. Konuşmaya başladığımız bir dönemde, hiçbir şey yaşamadım. 'Sevgilim' diyebileceğim bir şey yok. Olunca elinden tutar, size de gösteririm." demişti.

        7

        "ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM"

        Öte yandan Bestemsu Özdemir, basın mensuplarının, "Hayatınızda biri var mı, ileride evlilik düşünüyor musunuz?" sorularına, "Evlenmek tabii ki istiyorum. Çocuk sahibi olmak, bir aile sahibi olmak istiyorum. Şu an hayatımda kimse yok. Tamamen iş odaklıyım." cevabını vermişti.

        8

        "KÖTÜYÜ OYNAMAKTAN KEYİF ALIYORUM"

        Özdemir, rol aldığı dizilerde kötü karakterleri oynamayı sevdiğini ve bu durumun kendisine alan yarattığını belirtmişti.

        Oyuncu, "Kötüyü oynamak inanılmaz keyifli, oynarken çok eğleniyorum. Ben sevdim kötüyü oynamayı, kötü iyiymiş. İyi kız da tamam, güzel ama kötüyü oynamak daha alan sağlıyor. Hem akılda kalıyor, hem benim için daha fazla alandemek, bu da avantaj..." şeklinde konuşmuştu.

        9

        Bestemsu Özdemir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ