Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Boyd'dan sonra bir bomba daha! Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan Serdal Adalı ve futbol koordinatörü Ali Naibi, teknik direktör Abdullah Avcı'ya ziyarette bulundu. Yapılan görüşmenin detayları taraftarlara umut verecek türden.

        2

        Orman ve Adalı ilk olarak Tyler Boyd ve Atınç Nukan transferinde müjdeyi verdi. Başkan Orman ayrıca Avusturya'da 24 Temmuz'da başlayacak kampa kadar takıma en az dört oyuncu kazandıracakları konusunda hocaya söz de verdi.

        3

        BOYD'DAN SONRA BİR BOMBA DAHA

        Transferde gaza basan Beşiktaş, Tyler Boyd'un ardından Fiorentina'dan Vitor Hugo'yu transfer etmeye oldukça yakın.

        4

        Fiorentina News, Beşiktaş'ın Vitor Hugo için 2 milyon Euro bonservis ödeyeceğini yazdı. Bu ücretin, Fiorentina'nın Palmeiras'a Vitor Hugo'dan kalan transfer taksidine eşit olduğu belirtildi.

        5

        28 yaşındaki Brezilyalı sol stoper Vitor Hugo, 2017 yılında 8 milyon Euro bedelle Palmeiras'dan transfer edilmişti. Vitor Hugo, geride kalan sezonda Fiorentina ile 30 lig maçına ve 3 İtalya kupası maçına çıktı.

        6

        ATINÇ DA TAMAM

        Orman, takımın eski oyuncusu Atınç Nukan'la anlaştıklarının da haberini verdi. Elde edilen bilgilere göre yıllık 450 bin euro kazanacak olan 25 yaşındaki oyuncuyla 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

        7

        BURAK YILMAZ İDDİASI!

        İtalyan basınına göre Lecce, Burak için Beşiktaş'a 1.5 milyon euro teklif etti ancak reddedildi. Haberde Lecce'nin bu transfer için sabırla beklediği de yazıldı.

        8

        UDİNESE YALNIZ KALDI

        İtalyan basını Udinese’nin, transferinde sona yaklaştığı Beşiktaşlı Dorukhan Toköz’e bu hafta içinde imza attıracağını iddia etti.

        9

        Udinese’nin 9 milyon euro önerdiğini, Beşiktaş’ın ise 10 istediğini belirten Tuttosport, “Artık anlaşmanın imzalanması kaçınılmaz” yorumu yaptı.

        10

        ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ

        Beşiktaş'ın kiralık istediği milli stoper Çağlar Söyüncü’nün, Leicester tarafından kiralık verileceği belirtildi.

        11

        Leicester’a yakın olan ninetyminutesonline.com sitesi, “Brendan Rodgers’ın stoper tercihleri Maguire ve Evans. Onlar oynamasa bile Benkovic ve Morgan var. Çağlar’a şans gelmesi çok zor. 5 yıllık sözleşmesi var ve kiralık gitmesi iki taraf için de iyi olur” diye yazdı.

        12

        TRAUCO ATAĞI

        Sol beke oyuncu arayan Beşiktaş için şimdi de Miguel Trauco ismi gündemde. Flamengo’da forma giyen 27 yaşındaki oyuncuya Teknik Direktör Jorge Jesus’un da ayrılmak için izin vereceği iddia edildi. Jesus, Copa America’da Trauco’nun ortaya koyduğu performansın etkileyici olduğunu da söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ