Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Objektife Takılanlar Cenk Kangöz: Kötü adamları oynamayı seviyorum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Cenk Kangöz, sabah saatlerinde yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı.
        Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cenk Kangöz, SHOW TV'nin ilgiyle izlenen dizilerinden 'Deha' ile ilgili açıklamalarda bulundu.

        2

        "MESLEK BÜYÜKLERİMİZ VAR"

        Dizide 'Hakim' adlı karaktere hayat veren Cenk Kangöz; "Her şey muhteşem güzel başladık. En önemlisi ekip çok güzel, hikâyemiz çok güzel, meslek büyüklerimiz var, başarılı oyuncu arkadaşlarımız var. Herhalde çok uzun soluk bir iş olacak gibi" dedi.

        3

        "HİÇ İYİ KARAKTER OYNAMADIM"

        50 yaşındaki oyuncu, ardından sözlerini şöyle sürdürdü: Çok mutluyuz, tepkiler de çok güzel. Klasik kötü adam... Kötü adamları oynamayı seviyorum. Eşim, dostum herkes soruyor 'Neden farklı bir rol oynamıyorsun?' diye... Yani kariyerimin başından beri 13 dizi, 4 sinema filmi hepsi kötü karakterde geçti. Hiç iyi karakter oynamadım. Seyircimizi çok güzel bölümler bekliyor.

        4

        'DEHA'NIN KONUSU NEDİR?

        Senaryosunu; Damla Serim'in yazdığı, yönetmenliği Umut Aral'ın üstlendiği 'Deha'; biri iyilikte, biri kötülükte deha olan baba oğulun, yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan intikam hikâyesinde herkesin farkında olmadığı yüzüyle tanışacağı derinlikli bir hikâyeyi ekranlara taşıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ