Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Dünyaca ünlü zenginler 'Hint fakiri' olsalardı...
        1

        Hindistanlı sanatçı Gokul Pillai, dünyanın en zengin insanlarını 'Hint fakiri' olarak hayal etti. Sanatçı, yapay zeka kullanarak Donald Trump, Elon Musk, Muskesh Ambani, Mark Zuckerberg, Warren Buffet, Bill Gates ve Jeff Bezos gibi isimler 'zengin olmasalardı nasıl görünürlerdi' sorusuna yanıt buldu.

        2

        Pillai DailyMail'e yaptığı açıklamada, portreleri oluşturmak için yapay zeka programı Midjourney'i kullandığını ve photoshop kullanarak bazı küçük değişiklikler yaptığını söyledi. Görüntüleri ise yaklaşık 2 günde oluşturduğunu belirtti.

        3

        İlham kaynağının, kültleşen Hint filmi 'Slumdog Millionaire' olduğunu söyleyen Pillai "Film Hindistan'ın gecekondu mahallelerinde geçiyor ve ben de bundan yola çıkarak bir şeyler oluşturmak istedim" dedi. Fotoğraflar ise sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Microsoft'un kurucu ortağı Bill Gates'in bir kulübenin önünde üzerinde sadece gri bir peştamal olan yaşlı bir adam gibi göründüğü kare, 10 binden fazla beğeni aldı.

        4

        Eski ABD Başkanı Donald Trump, beyaz büyük boy bir atlet ve kirli bir şortla resmedilirken 51 yaşındaki Elon Musk'ın görseli toz toprak içinde hayal edilerek oluşturuldu.

        5

        Merkezi Mumbai'de bulunan çok uluslu şirket Reliance Industries'in varisi olan 65 yaşındaki Hintli milyarder iş insanı Mukesh Ambani, kirli bir tişörtle çöplüğün yanında dururken görülüyor.

        6

        Havacılık ve uzay araştırma şirketi Blue Origin ve Amazon'un kurucusu ve eski milyarder Jeff Bezos ise kolsuz tişörtle büyük bir tezatlık oluşturdu.