Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ebru Şallı'dan oğlu Pars'ın hastalığı ile ilgili açıklama: Elinizi vicdanınıza koyun - Magazin haberleri
        1

        Uğur Akkuş ile aşk yaşayan model ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, geçtiğimiz günlerde Habertürk TV'de yayınlanan Oylum Talu'nun sunduğu 'Burası Haftasonu' programına konuk olmuştu. Akkuş, çocuklarıyla ilişkisi ve özel hayatına dair bilinmeyenlerini anlatmıştı.

        2

        Şallı, oğlu Pars'ın hastalığıyla ilgili, "Küçük oğlum da basketbol oynuyor. Onu da elimizden geldiğince yetiştiriyoruz ama bir hastalık durumumuz var. Bir tedavi sürecimiz oldu. 1 yıl gibi bir süreç geçirdik. Şu an durumu iyi ama onun okuluna ara vermemiz gerekti. Koşturmaca içinde bir yıl geçirdim" ifadelerini kullanmıştı.

        3

        Şallı, oğlunun hastalığıyla ilgili çıkan haberleri sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yalanladı. Şallı, şu ifadeleri kullandı:

        4

        Çıktığım bir programda Pars sorulduğunda 'Evet bir hastalık durumu yaşadık ama daha iyiyiz artık' dedim. 8 yaşındaki bir çocuğun vicdansızca hastalığının ne olduğunu bilmeden kafalarına göre tanı koyup yazmalarını çocuğuma ve bana, aileme ciddi şiddet olarak bilirim. Böyle konular hassas olmakla birlikte çocuk hakları denen bir şey var. Ayrıca reyting yapılacak haberler olamaz. Lütfen hepinizin çoluğu çocuğu var. Biraz eliniz vicdanınıza koyup yapacağınız haberleri daha vicdanlı ve çocuk üzerinden yapmayın. Vicdanı, empatiyi ve sevgiyi alıştırın bünyenize, bir şey kaybetmezsiniz. Çok şey kazanırsınız.

        5
        6