Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Akbank iştirakleri tek çatı altında birleşiyor - İş-Yaşam Haberleri

        GAZETE HABERTÜRK

        Akbank temmuz ayında sermaye Piyasası Kanunu’nda yapılan son değişikliklerle başlayan yeni döneme uyum sağlamak ve değişen müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir adım attı. Banka, iştirakleri Ak Yatırım ve Ak Portföy’ün işbirliği ile Akbank Yatırım Hizmetleri’ni hayata geçirdi. Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, müşterilerinin yatırım tercihleri ve beklentileri doğrultusunda yatırımlarını daha iyi yönetebilmek için Akbank olarak Ak Yatırım ve Ak Portföy ile güçlerini birleştirdiklerini söyledi.

        ‘ARKASINDA YÜKSEK TEKNOLOJİ VAR’

        Türkiye’de ve dünyada yatırım ortamının değiştiğine, uzmanlık ve tecrübenin öneminin arttığına dikkat çeken Binbaşgil “Bu değişim paralelinde biz de yaklaşık 2 yıllık yoğun bir çalışma sonunda Akbank Yatırım Hizmetleri’ni geliştirdik. Müşterilerimize Ak Portföy ve Ak Yatırım işbirliğiyle tek noktadan yatırım uzmanlığı sunmaya başlıyoruz” dedi. Bu yeni oluşumun arkasında yüksek bir teknolojinin bulunduğunu vurgulayan Binbaşgil şöyle konuştu: “Akbank Yatırım Hizmetleri dijital çağın olanaklarından da en iyi şekilde yararlanacak. Akbank Yatırım Hizmetleri iş modeli sayesinde, müşterilerin değişen beklentileri en iyi şekilde karşılanacak. Bu yapıyla müşterilerimizin yatırım kararlarını güvenle ve kolayca vermelerini sağlayan, güçlü içerik ve uzmanlıkla desteklenen bir hizmet sunacağız. Birikimlerini en iyi şekilde değerlendirmek isteyenler için mevduatın yanına farklı yatırım ürünlerini de ekleyerek müşterilerimizin beklentilerine uygun değer önerilerini sunmaya devam edeceğiz.”

        'ARTIK MÜŞTERİLERİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TANIYORUZ'

        Akbank Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yard ımcısı Arif Özer İsfendiyaroğlu yatırım kararları verilirken öncelikli tercih edilen banka olmayı hedeflediklerini belirtti. İsfendiyaroğlu “Yeni modelimizle müşterilerimizi en iyi şekilde tanıyor ve genel yatırım tavsiyeleri çerçevesinde bilgilendiriyoruz” dedi. Ak Portföy Genel Müdürü Alp Keler ise iyi bir yatırım yönetimi hizmetinin en önemli ön koşulunun müşteriyi iyi tanımak ve tercihlerini anlamak olduğuna dikkati çekti. Keler “Tasarruf sahiplerine orta uzun vadede artı değer sağlıyoruz” dedi.

        KİŞİYE ÖZEL YATIRIM DANIŞMANLIĞI VERECEK

        Ak Yatırım Genel Müdürü Mert Erdoğmuş kişiye özel ihtiyaçları karşılamak üzere kurumsal ve bireysel yatırım danışmanlığı hizmeti vereceklerini kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ