Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Dünyanın en çok ciro yapan gece kulüpleri - İş-Yaşam Haberleri
        1

        Onlar sahiplerine en çok kazandıran gece kulüpleri...Kimisi binlerce kişiye hitap ederken kimisi de milyarderlere ve dünyaca ünlü starlara hizmet veriyor. İşte her gece on binlerce doların harcandığı, binlerce şişe içeceğin açıldığı o gece kulüpleri...

        2

        5- PANGEA, SİNGAPUR
        CİROSU: 20 - 30 MİLYON DOLAR

        3

        Listedeki en az ciroya sahip gece kulübü olan Pangea son sırada kalsada oldukça şık ve lüks bir mekan. Uluslararası bir şirkete ait, cirosu 20-30 milyon dolar arasında olan mekan, gruba ait kulüpler arasında en ünlü olanı.

        4

        4- LIV, MIAMI BEACH
        CİROSU: 35 - 45 MİLYON DOLAR

        5

        Pangea'nın yaklaşık 10 katı büyüklükte, 30.000 metrekare alana kurulu olan Liv, ünlülerin ve milyarder iş adamlarının buluşma noktası olarak biliniyor. Müşterilerin 1 şişe köpüklü içecek için 100.000 dolar ödediği söylenen kulüpte gecenin sonunda Kardashian'lara rastlamanız çok olası.


        6

        3- PACHA, IBIZA
        CİROSU: 40 - 50 MİLYON DOLAR

        7

        Listenin tam ortasında bulunan Pacha, 1970'lerden bu yana hizmet veriyor. David Guetta, Tiesto gibi ünlü DJ'lerin sahne aldığı Pacha, sadece 2012 yılnın yazında yaklaşık 40 milyon dolar ciro elde etmiş. En düşük fiyatlı içeceğin yaklaşık olarak 14 dolar olduğu kulüp, 3000 kişilik kapasiteye sahip.

        8

        2- XS, LAS VEGAS
        CİROSU: 60 - 70 MİLYON DOLAR

        9

        En çok ciro yapan 2. gece kulübü olan XS, 13.000 metrekare dans pistine sahip. Dünyanın kumar başkantinde bulunan kulübün girişinde altından kadın figürleri bulunuyor.

        10

        1- MARQUEE NİGHTCLUB VE DAYCLUB, LAS VEGAS
        CİROSU: 70 - 80 MİLYON DOLAR

        11

        En çok ciro yapan kulüpler listesinin başında bulunan, kapısında her gece yüzlerce metre sıra olan kulüpte geceleri yaklaşık 6000 kişi yüksek ses sistemi eşliğinde eğleniyor. Kim Kardashian'ın doğum gününü düzenlediği kulüp , Pitbull, Kanye gibi dünyaca ünlü starların da uğrak mekanı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ