Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Erman Toroğlu: "Yabancı hoca olmaz" - Futbol Haberleri
        1

        A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, A Milli Takımımızın Rusya'ya 2-0 mağlup olmasının ardından önemli yorumlarda bulundu:

        2

        "Maçın en iyi pozisyonunu Milanlı Hakan Çalhanoğlu yakaladı. Rezalet bir yan topla da golü yedik. Genç takım diyoruz ama iyi oynamıyoruz. Biz de pas atacak adam bulunmuyor.

        3

        Ben Lucescu’yu anlamadım. Lucescu’yu neden getirdiler, antrenör yaptılar bilmiyorum. Lucescu bence bu milli takımın antrenörü değil, ithal bir antrenör.

        4

        Cenk’i ileride yalnız bırakıyoruz. Takımdakiler yanına gitmiyor. Cengiz var ancak o da orta sahaya top almaya gidiyor. Çünkü Oğuzhan ve Çağlar bir şey yapmıyor. Oğuzhan kendi takımında bile doğru düzgün oynamıyor.

        5

        Hala Volkan ve Arda’yı isteyenler var. Bu zihniyetteki adamlar, bunları konuşuyorsa bu milli takım iyi oynuyor demektir. Bu milli takım, sabahlara kadar kumar oynayıp, prim kavgası yapanlardan geldi buralara...Hiç olmazsa sahadakiler tertemiz çocuklar. Terbiyesizlik yapan adamlar milli takımda yok.

        6

        Türk Milli Takımı'nın başında Türk hoca olmalı. Yabancı gelecek de bana ne verecek? Bu Lucescu'nun basında hep adamları vardı, nerede hoca gitse bunu yazıyorlardı."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ