Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Eski First Lady Melania Trump kitap yazdı: Mahremiyetimin hükümet tarafından ihlal edileceğini hiç düşünmemiştim - magazin haberleri
        1

        ABD'nin eski First Lady'si Melania Trump, eşi Donald Trump'ın yeniden başkan olmak için yarıştığı şu günlerde 'Melania' adını verdiği bir anı kitabı yazdı. Melania Trump, kitabını tanıtmak için, Florida'daki Mar-a-Lago adlı malikanesine yapılan ünlü FBI baskını hakkında konuştuğu bir video yayınladı.

        2

        54 yaşındaki Melania Trump, Ağustos 2022'deki baskında haklarının ihlal edildiğini iddia ederek; "Kişilerin üzerini, evini, evraklarını ve eşyalarını makul olmayan arama ve el koymalara karşı güvende tutma hakkı ihlal edilemez" ifadesini kullandı.

        3

        Siyah - beyaz videosunda Melania Trump, "ABD'de mahremiyetimin hükümet tarafından ihlal edileceğini hiç düşünmemiştim" sözleriyle dikkat çekti.

        4

        Videoda Melania Trump; federal ajanların, Donald Trump'ın gizli belgeleri istiflediği iddiasına yönelik bir soruşturmanın parçası olarak mülkü aradığı anı anlattı.

        "FBI, Florida'daki evime baskın düzenledi ve kişisel eşyalarımı aradı" diyen eski First Lady; "Bu sadece benim hikayem değil, tüm ABD'lilere bir uyarı niteliği taşıyor. Özgürlüklerimize ve haklarımıza saygı gösterilmesi gerektiğinin bir hatırlatıcısı" şeklinde konuştu.

        5

        Melania Trump'ın kitabı, ekim ayında, yani başkanlık seçimlerinden bir ay önce yayımlanacak.

        6

        Melania Trump, daha önce Donald Trump'ın kampanya mesajlarıyla koordineli olan birkaç tanıtım yayınlamıştı. Başka bir videoda Melania Turump'ın Joe Biden yönetimini hayat pahalılığı krizi ve eşinin susturulduğu iddiasıyla eleştirdiği görülmüştü.

        7

        Bir başka videoda Melania Trump, şunları söylemişti: 2020 seçim sonuçları hayatımızı sonsuza kadar değiştirdi. Yaşam kalitemizi, gıda, benzin maliyetimizi, güvenliğimizi ve hatta jeopolitik manzaramızı etkiledi. ABD, bugün her zamankinden daha bölünmüş durumda.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ