Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe BOMBA İDDİA... Fenerbahçe son dakika transfer haberleri: Yeni teknik direktör belli mi? - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Kim Min-jae, Fenerbahçe'de gösterdiği performansla İtalyan ekiplerinin radarına girdi.

        2

        Özellikle iki Serie A devi Napoli ve Milan, oyuncuyu yakından takip ederken, İtalyan basını da iki ekibin Kim Min-jae'yi istediğini doğruladı.

        3

        Napoli yerel basınından "Areanapoli" dünkü haberinde, Mavilerin, 25 yaşındaki Güney Koreli stoper için Fenerbahçe'ye teklifte bulunduğunu da yazdı.

        4

        NAPOLİ BİTİRMEK İSTİYOR

        Haberin içeriğinde ise, "Napoli, Min-Jae Kim için çalışıyor. Transferi bitirerek savunmayı güçlendirmek istiyor" denildi.

        5

        Napoli'nin bonservisi Manchester United'da olan ancak sezonu Aston Villa'da geçiren Axel Tuanzebe için de girişimleri olduğuna vurgu yapıldı.

        6

        Sky Sport İtalya ise Napoli'nin Kim için kesenin ağzını açacağının altını çizerken, Mavilerin bu transferdeki en büyük rakibinin de Milan olduğunu belirtti.

        16

        Beijing Guoan'ı çalıştıran Bilic'in 4 Ocak'ta Shenzen ile oynanacak maçın ardından görevinden ayrılması bekleniyor.

        17

        KARTAL HAZIR

        Fenerbahçe'de uzun yıllar forma giyen daha sonra yardımcı antrenör ve teknik direktörlük görevlerini de yapan İsmail Kartal göreve hazır.

        18

        JESUS LİSTEDE

        Fenerbahçe'de hoca adayları arasında Bilic ve Kartal favori görülürken Jorge Jesus'un boşa çıkması Portekizli'yi de listeye soktu.

        19

        Jesus için temasa geçilirken yüksek maliyet yönetimi düşündürüyor.

        20
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ