Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Icardi müjdesi! Messi için bırakıyorlar... - Galatasaray transfer Haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın sezon başında Paris Saint-Germain'den kadrosuna kattığı Mauro Icardi, Sarı-Kırmızılı forma altında gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi oldu.

        2

        Attığı goller ve yaptığı asistlerin yanı sıra saha içindeki oyunuyla da takımın hücum aksiyonlarında başrolü oynayan 30 yaşındaki golcünün yükselen grafiği Galatasaray yönetimini de harekete geçirdi.

        3

        Başkan Dursun Özbek ve transfer komitesi, Mauro Icardi'nin bonservisini almak için Fransız ekibiyle temas kurmaya hazırlanıyor.

        4

        Sarı-Kırmızılılar'a bu konuda bir sevindirici haber de Fransa'dan geldi. Radio France'ın haberine göre; Messi ile sözleşme uzatmak isteyen PSG, Icardi'nin biletini tek taraflı olarak kesti.

        5

        Keza vatandaşı ile yaşadığı sorunlar nedeniyle Paris ekibinden uzaklaştırılan golcü oyuncu, Leo'nun PSG'de kalması halinde takıma dönemeyecek.

        6

        Fransız basını bu konudaki haberinde; PSG'nin Messi'ye daha yüksek ücretli bir kontrat önereceğini ve mali tabloyu düzeltmek için de Icardi ile Juventus'ta kiralık olarak oynayan Paredes'in kesin olarak satılacağını vurguladı.

        7

        Messi'nin maaşının zamlı bölümü, bir anlamda Icardi ile Paredes'ten gelecek olan bonservislerle karşılanacak.

        8

        Fransızlar, Icardi'nin Türkiye'de mutlu olduğuna ve Galatasaray'da kalabileceğine vurgu yaptı ancak İtalyan devleri Milan, Roma ve de Juventus, Icardi'nin durumunu yakından takip ediyor.

        9

        Arjantinli golcü ile anlaşmak isteyen G.Saray yönetimi ise oyuncuyu ikna ederse PSG'yle bonservis pazarlıklarını lig bitmeden sonlandıracak ve Mauro ile 4 yıllık bir sözleşmeye imza atacak.