Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan Çaykur Rizespor'a şartlı Oğulcan Çağlayan ödemesi - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray yönetiminin geldiği günden beri çözmek için uğraştığı Oğulcan Çağlayan meselesi artık tamamen Yargıtay'a kaldı. UEFA'nın daha önce Galatasaray'a gönderdiği 100 bin Euro'yu Sarı-Kırmızılılar'a sormadan Ç.Rize'ye gönderen TFF, iki taraf arasındaki dava devam etmesine rağmen böyle bir karar almıştı.

        Şimdi ise gruplara kalan Galatasaray'a gelecek olan 3.6 milyon Euro'dan kesinti yaparak Oğulcan Çağlayan için Ç.Rize'ye 1.1 milyon Euro göndereceğini Elmas yönetimine ileten TFF, 10 Eylül'de gelecek paranın ardından oyuncuya lisans çıkarabileceğini Sarı-Kırmızılılar'a belirtti.

        REKLAM

        "ŞİMDİDEN VERELİM LİSANS ÇIKSIN"

        Transfer dönemi bittikten sonra paranın gelecek olması ve Oğulcan'a o zaman lisans verileceğini öğrenen yönetim, Milli futbolcunun ocak ayına kadar oynayamayacağını görünce Çaykur Rizespor'a geri almak üzere kalan 1.1 milyon Euro'yu ödedi. Aksi takdirde Milli sporcu 4 ay sahalardan uzak kalacak ve Galatasaray da 25 yaşındaki yetenekten ocak ayına kadar faydalanamayacaktı.

        Alınan kararın ardından Cimbom, parayı şartlı olarak Çaykur Rizespor'un hesabına geçti. Banka dekontuyla birlikte Karadeniz ekibine bir de ihtar çekti. Yargıtay sonucuna göre iade alma hakkını saklı tutan Sarı-Kırmızılı yönetimin, bu parayı faiziyle birlikte geri almak için hakkını tüm hukuksal alanlarda arayacağı ifade edildi.

        LİSANSI ÇIKTI

        Galatasaray'da Oğulcan Çağlayan'ın lisansı çıktı. 25 yaşındaki futbolcu tercih edilmesi halinde görev yapabilecek. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Oğulcan, Burak Elmas ve Fatih Terim'e teşekkür etti. 25 yaşındaki futbolcu "Formama tekrar kavuşmamda büyük çaba sarf eden değerli başkanımız Burak Elmas nezdinde tüm yönetim kurulumuza teşekkür eder, her zaman yanımda olan sevgili hocam Fatih Terim'e ve desteğini esirgemeyen büyük Galatasaray taraftarına minnetimi sunarım" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ