Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika! Orta saha için flaş hedef - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig’de yeni sezona büyük yapılanmayla hazırlanan Galatasaray, transfer atağına devam ediyor.

        2

        Teknik direktörlük koltuğuna Okan Buruk’u getirdikten hemen sonra Altay’dan Kazımcan Karataş ve Konya’dan Abdulkerim Bardakçı’yı kadrosuna katarak iç transferde hızlı davranan Özbek yönetimi, gözünü dış transfere çevirdi.

        3

        Geçtiğimiz hafta ezeli rakiplerinin de girişimlerde bulunduğu iki yerli ismi renklerine bağlayan Sarı-Kırmızılı yönetim, bu hafta içerisinde de en az 1 transferi bitirmeyi amaçlıyor.

        4

        7 Temmuz’daki Avusturya kampına yeni isimlerin dahil edilmesini isteyen teknik direktör Okan Buruk’un raporu doğrultusunda girişimlerini hızlandıran Cimbom, önceliğini orta saha transferine verdi.

        5

        Özellikle defansif özellikli bir orta sahanın transferini bitirmek isteyen yönetimin önüne geçtiğimiz sezonu Milan’da kiralık geçiren Chelsea’nin oyuncusu Bakoyoko’nun geldiği ifade edildi.

        6

        Sarı-kırmızılılar, İngilizler’in son 4 sezondur kiralık olarak gönderdiği Fransız futbolcunun 6 numara pozisyonu için ideal olduğunu düşünüyor.