Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transferde atağa kalkıyor! Parades, Angelino ve Icardi'de son durum... - GS transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray transferde gaza bastı.

        2

        8 Temmuz'daki Avusturya kampı öncesinde transferlerin bir kısmını yetiştirmek isteyen Sarı-kırmızılı yönetim harekete geçti.

        3

        TRANSFERDE 3 BÖLGEYE ÖNCELİK

        Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde çıkacağı maç öncesi transferde 3 bölgeye öncelik verdi. Cim Bom’da ilk iş olarak orta saha, sol bek ve forvet takviyelerinin tamamlanması bekleniyor.

        10

        İspanyol oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Galatasaray, Angelino'yu bonservisiyle vermek isteyen RB Leipzig'i ikna etmeye çalışacak.

        11

        Angelino ile işlerin yolunda gitmemesi durumunda ise Sassuolo ile görüşecek sarı-kırmızılılar, Brezilyalı sol bek Rogerio ile masaya oturacak.

        12

        Gelecek sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 25 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken Sassuolo ile anlaşma zemini aranacak.

        13

        EN KRİTİK BÖLGE: FORVET

        Galataray'da Icardi'nin kiralık sözleşmesinin bitmesi, Gomis'in takımdan ayrılması ve Mostafa Mohamed'in Nantes'a satılması sonrası forvet bölgesinde kimse kalmadı.

        14

        Sarı-kırmızılılarda kamp yaklaşırken, sadece kanattan ön tarafa devşirilen Barış Alper Yılmaz bu bölgenin oyuncusu olarak dikkat çekiyor.

        15

        SÜRPRİZ GOLCÜ

        Galatasaray, forvet rotasyonunu güçlendirmek için rotasını İngiltere'ye çevirdi.

        16

        Daily Mail'in haberine göre; sarı-kırmızılılar, Premier League ekibi West Ham United'da forma giyen Michail Antonio'yu kadrosuna katmak istiyor.

        17

        İngiliz ekibiyle 1 yıllık sözleşmesi kalan ve bu yaz takımdan ayrılmak isteyen Jamaikalı forvetin sarı-kırmızılı formayı giymeye sıcak baktığı belirtildi.

        18

        8 senedir West Ham forması giyen 33 yaşındaki hücumcu, Premier League kariyerinde çıktığı 228 maçta 61 gol attı ve 36 asist yaptı.

        19

        IHEANACHO ZİRVESİ!

        Bir süre önce İngiltere'ye giden Erden Timur'un, santrforda görev yapan Kelechi Iheanacho için de temaslarda bulunacağı öne sürüldü.

        20

        İngiliz basınında çıkan haberlere göre Galatasaray, Roma ve Beşiktaş'la birlikte bu transfer için harekete geçmiş durumda.

        21

        Haberlere göre küme düşen Leicester City'den ayrılmaya açık olan Iheanacho, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takıma katılma fikrini cazip bulabilir.

        22

        Leicester City ile olan sözleşmesi 2024'te sona erecek Nijeryalı oyuncuyu uygun bir bonservisle renklerine bağlamak istediği belirtildi.

        23

        ICARDI'DE DURUM BELİRSİZ

        PSG'den kiralık olarak geldiği Galatasaray'da 24 maçta attığı 22 golle şampiyonluğun mimarı olan Mauro Icardi'nin geleceği belirsizliğini koruyor.

        24

        Sarı-kırmızılı yönetim, Arjantinli yıldızı yeniden kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürürken, transferde en büyük rakip Suudi Arabistan kulüpleri oldu.

        28

        Fiorentina kulübünün, 25 yaşındaki oyuncunun sözleşmesini uzatma opsiyonu bulunuyor.

        29

        İtalyan ekibinin opsiyonu kullanmaması durumunda Galatasaray'ın, girişimleri hızlandıracağı öğrenildi.

        30

        Luka Jovic, geçtiğimiz sezon Fiorentina formasıyla tüm kulvarda toplam 50 resmi maça çıktı. 25 yaşındaki futbolcu, bu süreçte 13 kez fileleri havalandırdı, 5 de gol pası verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ