Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın transferde harekete geçiyor: İşte Paredes, Angelino ve Bissouma iddiaları! - Son dakika GS transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray transfer çalışmalarına başladı. Gelecek sezon üç kulvarda yarışacak sarı-kırmızılılar iddiali bir kadro kurmanın peşinde.

        2

        Galatasaray'ın özellikle orta sahaya takviye yapması bekleniyor. Sarı kırmızılılar, birçok talibi olmasına rağmen Lucas Torreira’yı takımda tutmayı planlıyor.

        3

        Uruguaylı futbolcunun partneri Sergio Oliveira’yı yeterli görmeyen yönetim, o bölgeyi güçlendirmeyi düşünüyor.

        16

        DEMBELE BOMBASI

        Fabrizio Romano'nun haberine göre; Mauro Icardi transferinden bağımsız olarak forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, Lyon ile sözleşmesi sona eren Moussa Dembele'yi kadrosuna katmak için temaslarda bulundu.

        17

        Haberde, Lyon'dan ayrılan Dembele ile Galatasaray'ın dışında Premier Lig ekibi Everton ve bazı Arap kulüplerinin de bilgi topladığı aktarıldı.

        18

        Geçtiğimiz sezon başında da Galatasaray'ın transfer gündemine gelen Moussa Dembele, o dönemde Lyon'da kalmış ve kulübü ile olan sözleşmesini tamamlamıştı.