Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses trafik kazası geçirdi: Hastane önünde ilk açıklama geldi! İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu nasıl oldu, öldü mü, yaşıyor mu? - Magazin Haberleri
        1

        Sabah saatlerinde Bodrum Yalıkavak yolu üzerinde seyir halindeyken bir kamyon ile çarpışan İbrahim Tatlıses’in aracı yoldan çıkarak şarampole devrildi.

        2

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Kazada ağır hasar alan aracın içerisinde sıkışan İbrahim Tatlıses'i kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

        3

        ARACIN ÇEVRESİNE ÇARŞAF GERİLDİ

        Olay yerine gelen ekipler minibüste sıkışan Tatlıses'i kurtardı. Ünlü türkücü, vinç yardımıyla ambulansla hastaneye götürüldü. Bu anlarda basının görüntü alması engellendi.

        4

        "BENİ VİNÇLE BURADAN ÇIKARIN"

        Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık ve konuşabildiği öğrenilirken, ünlü türkücünün “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği kaydedildi.

        Kazada yaralanan toplam 5 kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

        5

        KURTARILMA ANI

        İbrahim Tatlıses kaza sonrası otomobilinden çıkarılırken böyle görüntülendi.

        CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN "GEÇMİŞ OLSUN" TELEFONU

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, trafik kazası geçiren sanatçı İbrahim Tatlıses'i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, sağlık durumları hakkında bilgi aldığı İbrahim Tatlıses ve diğer yaralılara geçmiş olsun temennisinde bulundu.

        6

        ÇOCUKLARI OLAY YERİNDE

        Kaza haberini alan İdo Tatlıses ve bir süredir küs olduğu Ahmet Tatlıses de kaza yerine geldi.

        7

        Babasıyla mahkemelik olan Ahmet Tatlıses de kurtarma çalışmalarında yer aldı.

        8

        HASTANEDEN İLK GÖRÜNTÜ

        Tatlıses, hastane odasından yayınladığı video ile sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu. Instagram'dan açıklamada bulunan türkücü, akşam sahne alacağını söylerek, "Arayan, soran herkesten Allah razı olsun. Akşam görüşmek üzere. Sizleri seviyorum." şeklinde konuştu.

        HASTANEDEN AÇIKLAMA

        Kaza sonrası Tatlıses'in ayak tarak kemiklerinde kırıklar tespit edildi. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Nadir Şener, yaptığı yazılı açıklamada, sanatçının genel sağlık durumunun iyi olduğunu ve hastaneye getirildiğinde bilincinin açık olduğunu bildirdi.

        9

        "ALLAH BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ"

        Demet Akalın'ın yanı sıra Ebru Yaşar da İbrahim Tatlıses'i hastanede ziyaret eden isimler arasındaydı. Tatlıses’i kazadan sora sapasağlam görünce mutluluğunu “Süper çok iyi. Hiçbir şey yok maşallah. Sen bitti demeden bitmez” sözleri ile dile getiren Ebru Yaşar’ın ifadelerine düzeltme yapan İbrahim Tatlıses, “Ben değil Allah bitti demeden bitmez. Allah bitti diyecek öyle” diye cevap verdi.

        10

        Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan Ebru Yaşar, ciddi bir kaza geçirmesine rağmen İbrahim Tatlıses’i çok iyi gördüğünü belirterek, “Gayet iyiydi. Neşesi yerinde. Tabii bir şaşkınlığı var. Kurşun öldürmemiş, araba kazası vız gelir. Doktorları uygun görürse akşam sahne alacak. Korkmuş. Ciddi bir kaza geçirmiş. Yuvarlanmış arabanın içinde. Kötü bir kaza geçirmiş ama bilincini hiç kaybetmemiş” diye konuştu.

        11

        İbrahim Tatlıses, 2004’te de trafik kazası geçirmişti. Tatlıses, KKTC'de geçirdiği trafik kazasında kulağının arkasından hafif şekilde yaralanmıştı.

        Haberi Hazırlayan: Aytekin Teker
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ