Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel İstanbul'daki galericide kanlı hesaplaşma: 1 ölü, 1 yaralı | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, Bayrampaşa'nın Yıldırım Mahallesi'nde 29 Ağustos günü saat 19.00 sıralarında nalbur işi yapan Uğur Ç. (32) ve çalışanı Hüseyin K. (29), galeri işi yapan Ali Şen (34) ile iş ortağı (37) Ali Ç. ile buluştu.

        İddialara göre alacak-verecek meselesinden dolayı aralarında tartışma çıkan iki grup arasında tansiyon yükseldi.

        Tartışmanın büyümesi üzerine Uğur Ç. ve çalışanı Hüseyin K. karşı taraftakilere ateş açtı. Açılan ateş sonucu Ali Şen hayatını kaybetti, iş ortağı Ali Ç. ise yaralandı. İki saldırgan olay yerinden kaçtı.

        REKLAM

        ALACAK-VERECEK BULUŞMASI

        Olayın ardından harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 2 şüpheliyi Sultangazi'de operasyonla yakaladı. Şüphelilerin üzerinde bir adet silah ele geçirildi. Şüpheliler verdikleri ifadelerinde, aralarında alacak-verecek meselesinden dolayı tartışma yaşandığını, karşı tarafın kendilerine küfür ederek silah çektiklerini ve olayın bu yüzden gerçekleştiğini iddia etti.

        Şüpheli olay yerinden kaçarken karşı tarafın silahını da alarak kaçtığını söyledi. Yapılan incelemede şüpheliler üzerinde ele geçen silahın, öldürülen Ali Şen’e ait ruhsatlı tabanca olduğu belirlendi.

        GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

        Soruşturmada olayla ilgili güvenlik kamera görüntüleri elde edildi. Elde edilen görüntülerde, kalabalık bir şekilde galeride buluşan iki grup arasında yaşanan tartışmanın ardından silahlarla ateş açıldığı görülüyor.

        2 TUTUKLAMA

        Soruşturmanın ardından 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ